LOADING...

Penthouse for sale in Antwerp (RAK48544) Online

From € 1.850.000
Get address Desguinlei 86
2018 Antwerp
Map
Immovlan reference: RAK48544
Seller's reference: 3928310

Bedroom(s)
3
Livable Surface
380 m²
Terrace
101 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze luxueuze penthouse op de 14e verdieping heeft een bewoonbare oppervlakte van 380m² en 2 ruime terrassen met spectaculaire vergezichten. Als enige bewoner van de hoogste verdieping heeft u toegang tot de penthouse via een verfijnd ingericht plateau en geniet u van een voorrangsregeling van de lift. Deze uitzonderlijke woning met hoogwaardige afwerking, 3m- hoge plafonds en kamerhoge blokdeuren, baadt in een sfeer van licht, luxe en comfort. De penthouse beschikt over 3 slaapkamers, elk met een ensuite bad- of douchekamer. De master bedroom beschikt eveneens over een ruime dressing. De open keuken met eiland ligt centraal tussen de eetkamer enerzijds en de ontbijthoek anderzijds. Verderop heeft u nog een gezellige TV-ruimte. Om de hoek vindt u de ruime leefruimte die uitgeeft op een comfortabel terras, ideaal voor een outdoor eet-of loungeruimte. Verder beschikt deze penthouse nog over een bureauhoek, een piano of lounge-ruimte, een ruim tweede terras, 2 extra aparte toiletten en veel praktische kast- en opbergruimte. Voor de keukens werd gekozen voor Bulthaup en het schrijnwerk, zoals op plan voorgesteld, is inbegrepen in de afwerking. Qua technieken en voorzieningen mag u rekenen op vloerverwarming, zonnepanelen en een domoticasysteem dat onder andere de gemotoriseerde zonneweringen, het inbraakalarm, de geschakelde stopcontacten en de videofoon bedient. Project Louise Marie staat synoniem voor klassevol wonen op een boogscheut van de stad!

Show all Show less

Financial details

Price From
€ 1.850.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
On contract
Number of bedrooms
3
Surface bedroom 1
16 m²
Surface bedroom 2
12 m²
Surface bedroom 3
13 m²
Livable surface
380 m²
Furnished
No
Garage
No
Kitchen equipment
Super equipped
Type of glazing
Double glass
Entry phone
Yes
Elevator
Yes
Floor of appartment
14
Number of floors
14
Terrace
Yes
Surface terrace
101 m²
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 02/12/2019 08:17
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Antwerp ?
Receive an email as soon as there's a new property available!