LOADING...

Penthouse for sale in Sint-Pieters-Woluwe (VAJ90154) Online

From € 2.950.000
Get address Rue Saint-Hubert 19
1150 Sint-Pieters-Woluwe
Map
Immovlan reference: VAJ90154
Seller's reference: 186965

Bedroom(s)
5
Livable Surface
415 m²
Bathroom(s)
4
Terrace
220 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Sint-Pieters-Woluwe - Op zoek naar iets unieks?
We hebben voor u een uitzonderlijk penthouse met alle kenmerken die u zich maar kunt indenken!! Misschien wel het mooiste penthouse van Brussel!
Echt prachtig gelegen tussen het Woluwepark en het Sint-Michielscollege: in een nieuw luxegebouw met 5 verdiepingen, niet ver van het Jubelpark en de Europese wijk en in een aangename en rustige buurt. Heel luxueuze afwerkingen zodat u uw toekomstige woning helemaal naar uw eigen smaak kunt inrichten. Buitengewoon penthouse van 415 m² met een terras van 220 m². De leefruimtes bestaan uit een woonkamer van 60 m², een eetkamer van 34 m², een wijnkelder van 7,5 m² en een keuken van 21 m². Elke kamer geniet van enorm veel lichtinval dankzij de grote ramen die uitgeven op het prachtige terras. Het penthouse heeft ook een kantoorruimte, 4 heel mooie slaapkamers met toegang tot het terras (36, 23, 23 en 14 m²), 4 badkamers, 5 wc’s en een grote wasplaats. En om deze prachtige woning helemaal compleet te maken, is er ook een bediendenvertrek met een aparte dienstingang en een slaapkamer (20 m²), een wc, een doucheruimte en een terras van 6 m². Deze ruimte kan ook gebruikt worden om de perfecte ‘Safe Room’ te creëren, met een gepantserde deur, hoogwaardig eiken parket, ventilatie met dubbele stroom, geluids- en warmte-isolatie volgens de meest recente normen. REGISTRATIERECHTEN VAN 12,5 % OP 50% VAN DE TOTAALPRIJS. Geschat EPB: B.
Met kelder & optionele beveiligde parking. Oplevering zomer 2020. (Het kadastraal inkomen, de onroerende voorheffing, de geschatte rendementen, het EPB en het bedrag van de lasten zijn schattingen en worden dan ook vrijblijvend meegegeven.) Neem contact met ons op: TREVI GROUP – Tel 02.340.24.73 Contact www.trevi.be
De oppervlakten worden als indicatie gegeven Show all Show less

Financial details

Price From
€ 2.950.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Build Year
2019
Number of bedrooms
5
Livable surface
415 m²
Furnished
No
Surface of living-room
60 m²
Garage
No
Number of bathrooms
4
Number of showers
1
Number of toilets
7
Elevator
Yes
Number of facades
4
Number of floors
5
Terrace
Yes
Surface terrace
220 m²
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
80 kWh/m²/year
CO2 emission
15,00
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Natural reserve
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/01/2020 01:22
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Sint-Pieters-Woluwe ?
Receive an email as soon as there's a new property available!