LOADING...

Office space for sale in Oudenaarde (RAK35934) Online

€ 695.000
Get address Kattestraat 32
9700 Oudenaarde
Map
Immovlan reference: RAK35934
Seller's reference: 1975133

Bedroom(s)
2
Livable Surface
374 m²
Garage
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op wandelafstand van de Grote Markt en het Tacambaroplein van Oudenaarde treffen we dit prachtig gerenoveerde herenhuis met moderne uitbouw terug. Deze karaktervolle woning is volledig, hoogwaardig gerenoveerd, met behoud van authentieke elementen en beschikt over een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 374m².Men kan de woning langs de Kattestraat betreden en zo in de eerste twee leefruimtes terechtkomen. Verder door komt men in de tweede inkomhal die voorzien is van een gastentoilet en met de toegang vanuit de straat 'Achter de Wacht', van daaruit komt men in de derde leefruimte (die ook voorzien kan worden als ruime leefkeuken) en de ruime wasruimte die toegang biedt tot de dubbele garage. Via de uiterst charmante en authentieke houten trap komt men op de eerste verdieping terecht. Deze bestaat uit twee zeer ruime kantoorruimtes (of slaapkamers), een badkamer en een extra berging.Op de bovenste verdieping treffen we een zéér ruime zolderruimte die kan dienen als kantoorruimte, slaapkamer of opslagruimte.Bijzonderheden:Door de twee gevels en de vlotte passage is dit perfect naar publiciteit toe!Hoogwaardige totaalrenovatie met interieurarchitectZéér ruime bewoonbare oppervlaktesDubbele garageGrondplannen op te vragen via mail. Show all Show less

Financial details

Price
€ 695.000

Services

State of the property
Excellent condition
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/11/2019 12:25
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Oudenaarde ?
Receive an email as soon as there's a new property available!