LOADING...

Office space for sale in Oudenaarde (RAK29799) Online

€ 166.000
Get address Desir? Waelkensstraat 69
9700 Oudenaarde
Map
Immovlan reference: RAK29799
Seller's reference: 1973444

Livable Surface
78 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze 3 nieuwbouwateliers/kantoren (2 verkocht) horen bij het naastliggend nieuwbouwproject Pallida (23 appartementen). Het nieuwbouwproject omtrent de ateliers is een zeer kwalitatief concept waarbij het voormalig gebouw die op de grond staat ingeplant, volledig wordt vernieuwd tot 3 ateliers. Door de inplanting van de ateliers ten opzichte van de appartementen, komt de privacy van beide zeker niet in het gedrang. De modern ogende look van het project wordt naar deze ateliers doorgetrokken, waardoor dit een mooi geheel vormt. Verschillende functies zoals atelier, vrij beroep, kantoor,… zijn hier mogelijk. Het project situeert zich ter hoogte van de Desiré Waelkensstraat, vlakbij het centrum en met een goede bereikbaarheid. Door de commerciële ligging en door de verkoop onder btw (mogelijks aftrekbaar), is dit een unieke kans voor zelfstandigen die op zoek zijn naar een volledig, nieuw kantoor/atelier op een toplocatie. De oppervlaktes van het nog beschikbare atelier/kantoor bedraagt 78 m² en kan zelf uitgebreid worden naar 132m² aangezien hier nog een mezzanine gecreëerd kan worden (reeds vergund). Bovendien zijn ook staanplaatsen (€ 8.000,00) beschikbaar ter hoogte van de ateliers die kunnen aangekocht worden om klanten te ontvangen. De werken zijn reeds gestart. Voor meer informatie, contacteer Vastgoed Lietaer. Show all Show less

Financial details

Price
€ 166.000

Services

State of the property
New
Build Year
2018
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/11/2019 11:51
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Oudenaarde ?
Receive an email as soon as there's a new property available!