LOADING...

Office space for sale in Lommel (RAH02787) Online

€ 310.000
Get address Gerard Mercatorstraat 1
3920 Lommel
Map
Immovlan reference: RAH02787
Seller's reference: Gerard Mercatorstraat 1-3-5, Lommel

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

TE KOOP AL VANAF € 310.000 excl. BTW voor 282m²!!! PRESTIGIEUZE KANTOORVERDIEPINGEN TE KOOP OP EEN ZICHTLOCATIE TE LOMMEL!! – Een schitterend kantorencomplex wordt aangeboden in het hart van de KMO-zone Christalpark tussen de handelscentra van Lommel en Mol, op de grens van Limburg met de Antwerpse Kempen!!
Op de gelijkvloerse verdieping brengt dit nieuwbouwcomplex de concessies van Vokswagen, Skoda en Seat onder. Op de bovenliggende 2 verdiepingen (bereikbaar via lift en trappenzaal) bevinden zich kantoorruimten met een fenomenaal zicht, vrij in de delen/op te splitsen naar eigen wens! De totale vloeroppervlakte per etage bedraagt 611m² (na aftrek van gemeenschappelijke ruimte, 565m²). De kantoorruimten worden casco opgeleverd en zijn vrij af te werken/in te delen naar eigen behoefte, ook gedeeltelijke verkoop/verhuur van een verdieping zijn bespreekbaar!!
Het gebouw is een ontwerp van gerenommeerd kantoor MAMU Architects (Hasselt). Een state-of-the-art complex dat een professioneel kader schept om grote ambities waar te maken!! Hoewel het kantoorgedeelte casco zal worden afgewerkt, wordt er rekening gehouden met strenge energie eisen en hedendaags werkcomfort!! De bouw van deze kantooromgeving biedt een unieke kans aan ondernemers die aan uiterst scherpe prijzen de WOW-factor willen binnenbrengen in hun onderneming!!
BIJZONDERHEDEN :
- Prestigieus complex aan uiterst scherpe voorwaarden
- MOGELIJKHEID TOT AANKOOP: 1.100 euro/m² excl. BTW
- MOGELIJKHEID TOT HUUR: 8 euro/m²/maand
- Grote open ruimte, verder onder te verdelen naargelang behoefte
- Afname van gedeelten per verdieping is bespreekbaar
- Vrij zicht over industriezone Christalpark
- Parkeerplaatsen apart aan te kopen
- Gelegen aan de ingang van industriezone, druk bezochte site, tussen centra van Lommel en Mol
- Energiezuinig gebouw!!
Show all Show less

Financial details

Price
€ 310.000

Services

State of the property
New
Build Year
2017
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 11/10/2019 08:38
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Lommel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!