LOADING...

Office space for sale in Borgloon (RAP89842) Online

€ 175.000
Get address Papenstraat 4
3840 Borgloon
Map
Immovlan reference: RAP89842
Seller's reference: 12023

Bedroom(s)
3
Livable Surface
329 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

UNIEK KANTOORGEBOUW IN HARTJE BORGLOON

In de Papenstraat ter hoogte van nummer 4 te Borgloon vinden we dit karaktervolle pand terug.
We situeren ons hier in het centeum van de gezellige dorpskern met op wandelafstand bushaltes, winkels en eet- en drankgelegenheden.

Momenteel is het vergund als kantoorgebouw maar gezien de ruime bruikbare oppervlakte is het geschikt voor diverse doeleinden (mits verkrijgen van de nodige vergunningen). Op dit moment is niet beschermd, maar wel vastgesteld als burgerhuis. In samenspraak met de gemeente kan er dus een aanpassing aan de gevel gebeuren.

Op het gelijkvloers zijn er momenteel vijf kamers aanwezig die dienen als spreekruimtes, met aan de achterzijde een grote vergaderruimte. Verder vinden we hier dames-en herensanitair, enkele loketten met wachtruimte. De eerste verdieping beschikt over een toilet, een berging en een extra spreekruimte . De grote kantoorruimte beschikt ook over een eigen keukenhoek. Als bijkomende troef is er nog een grote zolder waar men makkelijk spullen kan stockeren.

Bent u op zoek naar een pand met uitstraling in het centrum van Borgloon? Maak dan snel een afspraak op 011/22.22.95! Show all Show less

Financial details

Price
€ 175.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Normal
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 26/01/2021 08:56
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Borgloon ?
Receive an email as soon as there's a new property available!