LOADING...

Office space for sale in Maaseik (RAK48238) Online

€ 80.000
Get address Bosstraat 73
3680 Maaseik
Map
Immovlan reference: RAK48238
Seller's reference: RT/1038/TK/2019

Livable Surface
50 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Ben jij op zoek naar het geschikte pand voor het open van je boetiek, cafe, kantoor, tearoom... ? Dan zou dit polyvalent handelspand wel eens het ideale pand kunnen zijn! Het is gelegen op de Bosstraat in het hartje van Maaseik! De volledige gevelbreedte bestaat uit een glaspartij welke volledig opengezet kan worden, hierdoor is het mogelijk om een direct contact te creëren met de Bosstraat!

Indeling:
Dit volledig gelijkvloers handelspand beschikt over een verbruikersruimte dewelke gescheiden wordt door een gyprocwand met een kleinere ruimte die geschikt kan zijn als keuken. In de ruimte is er een industriële uitgietbak voorzien. Ook werden er doorheen het gehele pand voldoende stopcontacten voorzien alsook drijfkracht! Achter deze ruimte is er een berging & een apart toilet! Ook is er een kelder, te bereiken via een luik! Het volledige handelspand kan afgesloten worden dmv een elektrische rolluik & er is ook een fraaie zonneluifel voorzien!

Dit handelspand is geschikt voor onder meer volgende doeleinden!
- Boetiek
- Horeca
- Tearoom
- Kantoren

Neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging ter plekke & het ontdek de mogelijkheden!
Show all Show less

Financial details

Price
€ 80.000

Services

Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 02/12/2019 03:57
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Maaseik ?
Receive an email as soon as there's a new property available!