LOADING...

Office space for sale in Antwerp (RAF99906) Online

€ 249.045
Get address Vestingstraat 64
2018 Antwerp
Map
Immovlan reference: RAF99906
Seller's reference: spir2046

Livable Surface
92 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Casco kantoorruimte met een oppervlakte van 92,40 m² plus een tuin van 48,7 m² gelegen op het gelijkvloers. Qua afwerking zijn vloerisolatie, chape, akoestische isolatie en binnenwanden voorzien. Residentie KPLAZA is een uiterst kwalitatieve en strakke nieuwbouwrealisatie in het hartje van de ‘’Diamantwijk’’ te Antwerpen.
Wil u graag wonen/werken of beleggen in het trendy centrum van Antwerpen? Dan heeft u de keuze uit 1 handelsruimte, 5 kantoren, 9 appartementen en 6 ondergrondse bergingen. Het binnengebied zal bestaan uit 1 privatief terras, een groenzone en een fietsenberging.
De Vestingstraat maakt de verbinding tussen de Appelmansstraat en de Pelikaanstraat. Qua locatie zitten we dus op wandelafstand van het station Antwerpen-Centraal, De Keyserlei en de Meir. Kortom winkels, cinema, restaurants en openbaar vervoer naast je deur zorgen voor quality citylife.
Het ontwerp, naar de hand van M2 Architecten, staat voor moderne doch warme architectuur in combinatie met alle hedendaags comfort. De voorgevel met gevelbrede terrassen wordt uitgewerkt in natuursteen. Op het gelijkvloerse vinden we 1 handelsruimte en 1 kantoor, op de eerste en tweede verdieping telkens 2 kantoren en op de overige verdiepingen (niv 3 tot 6) telkens 2 appartementen met een bewoonbare oppervlakte van 53 m² tot 64 m². Op de dakverdieping wordt een prachtig en unieke penthouse voorzien met een bewoonbare oppervlakte van 87 m² met 15 m² aan terrassen .
Voor verdere informatie tel Tel 03 225 00 68 of mail Contact. Show all Show less

Financial details

Price
€ 249.045

Services

State of the property
New
Build Year
2016
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 28/04/2020 03:30
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Antwerp ?
Receive an email as soon as there's a new property available!