LOADING...

Office space for sale in Antwerp (RAG55228) Online

€ 1.250.000
Get address Verbindingsdok-Oostkaai 23
2000 Antwerp
Map
Immovlan reference: RAG55228
Seller's reference: 3086357

Livable Surface
245 m²
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Unieke kantoorruimte van ca 245 m² op een prime locatie op het Eilandje, aan het Verbindingsdok en de jachthaven en dus schuin tegenover het MAS. Een absolute toplocatie op het Eilandje, waar reeds verschillende hoogstaande kantoren en vrije beroepen de weg naartoe gevonden hebben.

De ruimte is gelegen in residentie “Napoleonsky”, een prestigieus gebouw met een eyecatching architectuur, een mix van authentieke gevels die bij de bouw bewaard zijn gebleven en in hun oorspronkelijke glorie hersteld zijn geworden met moderne nieuwbouwen. Een zeer geslaagd samenspel is het resultaat!

Ook in de ruimte zelf komt dit samenspel tot uiting. De authentieke visgraatparket is perfect bewaard gebleven en gaat naadloos over in de nieuwe visgraatparket wat zorgt voor een warm en samenhangend geheel.

Uitzonderlijk is ongetwijfeld de aparte kantoorruimte, doorspekt met authentieke elementen zoals de massieve houten dubbele deuren, de majestueuze schouwmantel en loodglaspartijen. In combinatie met het witte kleurgebruik wordt een licht en luchtig geheel gecreëerd.

Bovendien laten meterslange raampartijen de ruimtes baden in het licht en zorgen dat u ongestoord kan genieten van het prachtige zicht op het water. De mooie plafondhoogtes geven een extra ruimtegevoel. Grote op maat gemaakte dossierkasten zorgen verder voor de nodige bergruimte.

Als kers op de taart is er nog een gezellig terras dat uitkijkt op de perfect onderhouden binnentuin van de residentie. Ideaal voor een zonnige lunch!

Apart sanitair en een kitchenette zijn reeds voorzien.

Deze aantrekkelijke ruimte is ideaal voor een exclusieve showroom of kantoor. Bovendien kan de ruimte ook omgevormd worden tot unieke loft!

Twee autostaanplaatsen en zeven kelderbergingen zijn reeds begrepen in de verkoopprijs.

Verkoopprijs: 1.250.000 Euro, excl. registratiebelasting.

Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.250.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 29/01/2019 04:17
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Antwerp ?
Receive an email as soon as there's a new property available!