LOADING...

Office space for sale in Zaventem (RAP84345) Online

Price on demand
Get address Belgicastraat 12 0
1930 Zaventem
Map
Immovlan reference: RAP84345
Seller's reference: P4212

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Het project “Drie Linden Business Park” bestaat uit 4 gebouwen tussen 2.600 m² en 5.668 m² elk, met een unieke indeling.
De gelijkvloerse verdiepingen zijn volledig bestemd voor KMO gebruik en zullen toegankelijk zijn voor bestelwagens en kleine vrachtwagens. De hogere verdiepen zijn bestemd voor gemengd gebruik, zoals kantoorruimtes en dergelijke.

Dankzij de logische, rationele en uitgezuiverde structuur van het gebouw, een veelvoud van de afmeting van een autosaanplaats, ontstaat er een uiterst modulair en flexibel gebouw. Door de rationele skeletstructuur te combineren met de intelligente vloer-/plafondpaketten, ontstaan er bovendien uiterst transparante bouwlagen. Alle verdiepingshoge gevels zullen volledig in glas uitgevoerd worden. Aangenaam in beleving en in gebruik. 
Het project zal omringd zijn door veel aangelegd groen, hierbij wordt dan vooral gedacht aan groene parkinrichtingen en ruimte voor waterelementen. Op deze manier wordt een aantrekkelijke en aangename omgeving ontwikkeld waar werken en recreatief medegebruik mogelijk en aangenaam wordt gemaakt.
Show all Show less

Financial details

VAT regime
No

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 11/12/2020 12:43
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Zaventem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!