LOADING...

Office space for sale in Brussels (RAP90584) Online

€ 475.000
Get address Lakensestraat 86
1000 Brussels
Map
Immovlan reference: RAP90584
Seller's reference: 4215896

Livable Surface
210 m²

Description

Prachtig handelsgelijkvloers of kantoorruimte met een mooie uitstraling gelegen op een zeer goede ligging in de Begijnhofwijk op wandelafstand van de Grote Markt, het Sint-Katelijneplein en de Dansaertwijk. Deze unieke en karaktervolle polyvalente ruimte biedt u tal van mogelijkheden voor verschillende activiteiten, galerij, vrij beroep, atelier, winkel en of showroom. Dankzij de grote vitrines krijgt u veel lichtinval en geniet uw activiteit een grote en uitstekende zichtbaarheid. In direkte nabijheid van alle faciliteiten, metro, trein, bussen en omringd door verschillende handelszaken en kantoren. Het gebouw bestaat uit een gelijkvloers van +/- 100m2 vandaag in gebruik als showroom en een verdieping -1 van +/- 110m2 in gebruik  als creatief atelier. Het gebouw is afgewerkt en uitgerust met authentieke granito en houten plankenvloeren, alarm, rolluiken, keukenhoek en sanitaire ruimte. Uw activiteit wordt gezien door de ligging en de grote vitrines! Verschillende parkeergarages in de onmiddellijke buurt. Weinig gemeenschappelijke lasten. Zeker te bezoeken! Vrij van gebruik bij akte.

Financial details

Price
€ 475.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Normal
Currently leased
No
Availability
On contract
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 25/11/2020 10:16
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Brussels ?
Receive an email as soon as there's a new property available!