LOADING...

Office space for rent in Nevele (VAI88340) Online

€ 600
Get address
9850 Nevele
Immovlan reference: VAI88340
Seller's reference: 7420

Bedroom(s)
4
Livable Surface
400 m²
Garage
2
Parking place(s)
6
Bathroom(s)
2
Garden
350 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

IN AFWACHTING VAN VERKOOP: Tijdelijk ter beschikking: ATELIERS voor kunstenaars en ontwerpers, of STOCKAGE. Prijs wordt bepaald adhv. type gebruik, gehuurde oppervlakte. - Deze karaktervolle site op de grens tussen Landegem en Drongen was ooit een maalderij met woonst. De 1150m² magazijnen zijn ingedeeld als volgt: een open magazijn van 288m2 met doorgang naar een werkplaats met smeerput en een lichtrijk magazijn op het eerste verdiep (opnieuw 288m2); een hoog open magazijn met inbegrip van afsluitbare stock; een afsluitbare bergruimte; en een varkensstal met authentieke onderverdelingen. Deze bijgebouwen omsluiten een ruime tuin van 350m2, die eveneens toegankelijk is van aan de straatkant via een wandelpad. Aan de eerste bouwlijn staat een woonst, die VERHUURD is. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende, in de 2 garages van telkens 20m2 en op de verharde oprit van 355m2. De industriële site ligt op 10 kilometer van centrum Gent en is vlot bereikbaar vanuit omgevende steden via de E40 en R4. Bijzonder handig, wilt u optimaal gebruik (laten) maken van de magazijnen. De functies van dit geheel zijn nog naar believen in te vullen. Voorwaarden en meer info beschikbaar op ons kantoor. Show all Show less

Financial details

Price
€ 600
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
To restore
Build Year
1950
Availability
To be agreed
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 22/10/2019 08:17
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Nevele ?
Receive an email as soon as there's a new property available!