LOADING...

Office space for rent in Kallo (RAO53031) Online

€ 3.468
Get address Ketenislaan 1 0
9120 Kallo
Map
Immovlan reference: RAO53031
Seller's reference: 1120

Description

Dit exclusief prachtig kantorencomplex genaamd 'Burcht Singelberg', een verwijzing naar het kasteel waar in 1585 de overgave van de stad Antwerpen werd getekend, is gelegen in het Antwerpse Havengebied in het noordelijke deel van de zogenaamd Bayervlakte in de Waaslandhaven. De Bayervlakte is het terrein ingesloten tussen de R2, de Schelde en de Kallosluis in Kallo, deelgemeente van Beveren.

Het logistieke park is omgeven door een groene gordel, die ondergronds dienst doet als leidingenstrook. De bedrijven die zich hier vestigen kunnen rekenen op aangepaste en representatieve kantoren.

De gebouwen worden gegroepeerd in een conglomeraat, als een vesting die zich in haar omgeving affirmeert, en waarbinnen de diverse entiteiten een intieme betrokkenheid hebben op elkaar, een burcht met een sterke eigen identiteit. Het gebouw is dus ontworpen als een herinterpretatie van de typologie van de burcht en manifesteert zich als een kloek geheel, dat een veilige haven wil zijn voor zijn bewoners.

Prachtige Vlaamse landschapstuinen sluiten perfect aan bij het bijzondere karakter van deze nieuwe kantoorgebouwen. Eveneens de Vlaamse Tuin ligt in de omgeving; een ommuurde tuin van kastelen en landhuizen, bestaande uit 4 delen.

Naast de bestaande gracht komt een nieuw aangelegde waterpartij die de slotgracht van de kantoorburcht wordt. De bezoeker bereikt de site via een brug over het water en de monumentale toegangspoort.

De mensen die hier gaan werken, kijken uit over de Scheldedijken, beboste percelen en polders. Kantoren en groen hebben hier een natuurlijk verbond gesloten.

Langsheen de Schelde en de Scheldedijken zijn er schorren waarin vogels en waterwild leven. Dit is beschermd natuurgebied.
Show all Show less

Financial details

Price
€ 3.468
Rent price periodicity
Monthly

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/07/2020 10:44
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Kallo ?
Receive an email as soon as there's a new property available!