LOADING...

Office space for rent in Gent (RAK95118) Online

€ 795
Get address Zuidstationstraat 42
9000 Gent
Map
Virtual visit
Immovlan reference: RAK95118
Seller's reference: 61647

Livable Surface
60 m²
Terrace
50 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit luxueus afgewerkt kantoor (gemeubeld) is gelegen op een top locatie aan Gent Zuid. Er is een uitstekende verbinding met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Neemt u de wagen, dan is er een vlotte bereikbaarheid via de vlakbij gelegen autostrade en kleine ring van Gent. Het kantoor heeft een oppervlakte van 60m2 en wordt gekenmerkt door een stijlvolle witte marmeren vloer. De vensterbanken zijn eveneens uit hetzelfde hoogwaardige materiaal vervaardigd. Er is bovendien een volledig uitgeruste keuken aanwezig met AEG toestellen. Aansluitend vindt u een compacte douchekamer terug. Het kantoor wordt te huur gesteld, inclusief 1 groot bureaumeubel en bureaustoel, een vergadertafel met 6 stoelen, 2 lage kasten en 1 hoge bibliotheekkast met glazen deuren. Het kantoor beschikt ook over een Daikin airco (energieklasse A++). Vanuit het kantoor heeft men ook toegang tot het terras van 50m² met uniek uitzicht. Bekijk onze virtuele rondleiding op www.defooz.com. EPC-label: C (certificaatnummer: 2234010) Show all Show less

Financial details

Price
€ 795
Maintenance cost
€ 80
Rent price periodicity
Monthly

Services

Availability
To be agreed
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/01/2020 08:22
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Gent ?
Receive an email as soon as there's a new property available!