LOADING...

Office space for rent in Roeselare (RWB70027) Online

€ 2.090
Get address Kwadestraat 149A
8800 Roeselare
District: Westwing Park
Map
Immovlan reference: RWB70027
Seller's reference: 149A: +2

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

KANTOOR TE HUUR OP DE 2DE VERDIEPING: 218m²
+2: 218m²

Westwing Park, hét kantorencentrum van West-Vlaanderen ...
U zoekt een kantoorgebouw op een toplocatie, filevrij en makkelijk bereikbaar? Westwing Park biedt u een waaier aan oplossingen: van grote tot kleine kantoorruimtes, de perfecte uitvalsbasis van West-Vlaanderen!

De residenten kunnen ook genieten van de faciliteiten die het ****-sterren Mercure Hotel te bieden heeft (Restaurant, Bar, Terras, Modulaire Vergaderzalen, Catering, Auditorium, fitness ...).

Vandaag telt het kantoorpark Westwing Park méér dan 50 bedrijven, een unieke combinatie van lokale KMO’s tot nationale en internationale bedrijven, met ongeveer 1.000 medewerkers aan de slag!

Een kantoorruimte van 218m² beschikbaar in state of the art project, is een recente realisatie op het Westwing Park waarbij aandacht werd besteed voor duurzaam en energiezuinig bouwen. De gevel is een combinatie van architectonisch beton, met goede isolerende eigenschappen. Inzake koelings- en verwarmingstechnieken werd geopteerd voor flexibiliteit met optimale warmterecuperatie voorzieningen. Het kantoor is voorzien van landscapebureaus, lunchruimte/ kitchenette, archiefruimte/berging, vergaderruimtes, verluchting en full airco, telefonie- en databekabeling, sanitair (m/v), lichtbord met logo …
Twee liften voor telkens 10 personen aanwezig.
Voldoende parkeermogelijkheden zowel boven- als ondergronds.

Kantoorruimte onmiddellijk beschikbaar!
Contacteer voor een vrijblijvend bezoek! Show all Show less

Financial details

Price
€ 2.090
Rental deposit
€ 6270
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2015
Availability
Immediately
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 30/03/2021 01:34
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Roeselare ?
Receive an email as soon as there's a new property available!