LOADING...

Office space for rent in Gedinne (VWC81945) Online

€ 1.300
Get address Station 48/50
5575 Gedinne
District: Gedinne-Station
Map
Immovlan reference: VWC81945
Seller's reference: Station 48+50

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Ideaal gelegen op de as Dinant-Bouillon, op de kruising van de wegen naar Gedinne en Wellin, biedt dit gelijkvloers (A/B op het plan) U de perfecte zichtbaarheid voor de werking van een bedrijf, het uitoefenen van een vrij beroep of voor het installeren van kantoren ! Vlakbij het station van Gedinne (lijn Dinant-Bertrix).
Elk perceel (A of B) biedt U een oppervlakte van ongeveer 75 m² onderverdeeld als volgt : 1 grote ruimte van ongeveer 40 m² met inkomdeuren en 2 grote vitrines (ramen in PVC met dubbele beglazing) + 2 kleinere ruimtes van elk ongeveer 16 m² + 1 berging.
Gewenste maandelijkse huur per perceel : 650 €. De 2 percelen zijn met elkaar verbonden en kunnen samen verhuurd worden. Het bedrag van de huur kan aangepast worden in functie van de door de eigenaar uit te voeren werken, afhankelijk van de uitgevoerde activiteit door de huurder.

Financial details

Price
€ 1.300
Rental deposit
€ 2600
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Normal
Availability
Immediately
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 22/07/2019 11:16
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Gedinne ?
Receive an email as soon as there's a new property available!