LOADING...

Office space for rent in Hasselt (RAK94053) Online

€ 995
Get address Ilgatlaan 9
3500 Hasselt
Map
Immovlan reference: RAK94053
Seller's reference: 2033360

Livable Surface
38 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Bent u op zoek naar een luxe kantoorruimte inclusief alle voorzieningen op een toplocatie in Hasselt? Dan bent u bij bedrijvencentrum Office Capital aan het juiste adres. Wij bieden kantoorruimtes aan via een all-in formule met de nodige flexibiliteit geheel afgestemd op uw wensen. Bij Office Capital betaalt u een vaste prijs per maand waarbij u gebruik kunt maken van alle diensten en voorzieningen die allemaal zijn inbegrepen: Douwe Egberts koffiecorner, een complete inrichting van het kantoor, schoonmaak, verbruik van energie, onroerende voorheffing, 3 meeting lokalen, etc. En dat allemaal binnen een kleinschaliger bedrijvencentrum op het bedrijvenpark van Hasselt: de Ilgat. Al onze kantoren zijn voorzien van airco, LED verlichting en voldoende natuurlijk daglicht. Achter het gebouw ligt het parkje van de Ilgatlaan met veel groen, zitbankjes en een vijver. Een heerlijke plek om even te pauzeren tijdens de werkdag. Kortom: Office Capital is een super aangename werkplek. Op dit moment hebben wij nog maar 2 kantoorruimtes beschikbaar geschikt tot 6 werkplekken. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op met Fabian van Office Capital. Met alle plezier leidt hij u geheel vrijblijvend rond. Show all Show less

Financial details

Price
€ 995
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Excellent condition
Build Year
2000
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/01/2020 11:42
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Hasselt ?
Receive an email as soon as there's a new property available!