LOADING...

Office space for rent in Leuven (RAO53752) Online

Price on demand
Get address Philipssite 1 0
3000 Leuven
Map
Immovlan reference: RAO53752
Seller's reference: 3411

Description

 

De site geldt als type voorbeeld van weloverwogen stadsuitbreiding en is geïnspireerd op het Amerikaans Campus model. Ubicenter Fase II wordt gebouwd onmiddellijk vóór, en is verbonden met haar grote broer, het Ubicenter Fase I (met gebruikers Axa, Cera, Deloitte, DNS BE, Nelissen Grade, SDL en het Ministerie van Binnenlandse zaken). Het gebouw bevindt zich in een groene, autovrije omgeving welke aansluit op de prachtige Abdij van Park.

De gebruikers van het Ubicenter II kunnen gebruik maken van een comfortabele ondergrondse parking voor 1.200 wagens.

Onmiddellijk naast het Ubicenter is er een groot sportcomplex met ondermeer een zwembad en een fitnessclub.

Het Ubicenter II ligt uitstekend bereikbaar aan de ring rond Leuven (Parkpoort) en kan gebruik maken van een ondergrondse parkeergarage voor 1.200 wagens. Het station van Leuven is binnen wandelafstand (1,2km) of met supervlotte treinverbinding. Met de Diabolo is het amper een kwartiertje rechtstreeks sporen naar de internationale luchthaven in Zaventem. Het research park van Haasrode, IMEC en de E40 zijn op een paar minuten rijden.

Financial details

Rent price periodicity
Monthly

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/07/2020 11:16
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Leuven ?
Receive an email as soon as there's a new property available!