LOADING...

Office space for rent in Berchem (RAP12819) Online

€ 2.020
Get address Cogels-Osylei 19
2600 Berchem
Map
Immovlan reference: RAP12819
Seller's reference: 4105215

Livable Surface
40 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In een prachtig woning op de Cogels-Osylei, de meest prestigieuze straat van Zurenborg en bij uitbreiding heel Antwerpen, kunt u deze unieke kantoorruimte huren. Bovendien zorgt de unieke ligging voor een optimale verbinding met het openbaar vervoer: deelfietsen, bus, tram en trein (Berchem station) zijn op enkele minuten wandelen voorhanden. De wijk biedt bovendien een brede waaier aan lunch- en koffie-adresjes en zonnige terrasjes op elk uur van de dag. Ook andere voorzieningen zoals een supermarkt en de post liggen op wandelafstand. Het kantoor, met een oppervlakte van 40 m², telt 6 werkplekken. Indien gewenst is er de mogelijkheid om unieke ingerichte vergaderruimtes (gelijkvloers), die uitgeven op de grote tuin, bij te huren aan 1000 euro per maand.  Die ruimtes deelt u met de andere gebruikers van het gebouw en dienen gereserveerd te worden. Het gebruik van de kantoorruimte wordt gefactureerd als dienstcentrum. Het contract is jaarlijks opzegbaar met een opzegtermijn van 3 maanden. De vergoeding omvat ook de nutsvoorzieningen, poetsdienst. Om het comfort compleet te is er een klantenparking beschikbaar.

Show all Show less

Financial details

Price
€ 2.020
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
To be agreed
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 10/08/2020 01:17
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Berchem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!