LOADING...

Mixed building for sale in Beclers (RAP61118) Online

€ 499.000
Get address Grand Chemin 401
7532 Beclers
Map
Immovlan reference: RAP61118
Seller's reference: 2295326

Bedroom(s)
4
Livable Surface
185 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Te koop, instapklare woning met handelsruimte en serres te Doornik (Beclers)- Bekijk de volledige tekst via www.nobels.be onder referentienummer 2277834 -COMBINATIE VAN WONEN EN WERKEN, grote serres en een zuid georiënteerde tuin met prachtig uitzicht. Dat zijn de voornaamste troeven van deze instapklare eigendom.De CENTRALE LIGGING brengt een VLOTTE BEREIKBAARHEID met zich mee, maar voorziet toch van de nodige rust en mooi zicht op de velden.Dit woonhuis beschikt over twee naastliggende SERRES VAN 1280M² EN 950M² en een HANDELSGEDEELTE VAN 150M² wat ervoor zorgt dat ze voor VERSCHILLENDE DOELEINDEN kan benut worden. Verder biedt de woning u VIER VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS, een badkamer, lichtrijke woonkamer en een bureauruimte.Ten slotte biedt de eigendom ook nog een GROOT STUK LANDBOUWGROND van MEER DAN 2 HECTARE.EXTRA TROEF: Het is heerlijk genieten in de ZUIDGERICHTE TUIN of in de PRACHTIGE BOOMGAARD!De INDELING gaat als volgt: We betreden de woning in de inkom, die nu dienst doet als bureauruimte. Van hieruit kunnen we naar de ruime woonkamer. Via de woonkamer kunnen we verder naar de keuken en de badkamer met ligbad en douche. Tussen de keuken en de gang bevindt zicht een gang die leidt naar het handelsgedeelte. Op de eerste verdieping vinden we 4 volwaardige slaapkamers en een mezzanine terug. Daarnaast heeft het pand ook nog een bergzolder ter beschikking. Ten slotte is het ideaal vertoeven in de zuidgerichte tuin.Vooraan aan de eigendom kunnen we de inkom vinden van het handelsgedeelte, Deze mondt verder uit in de eerste serre. Verder beschikt het perceel nog over een tweede serre, boomgaard en een groot stuk landbouwgrond.Adres: Grand Chemin 401 te BeclersEPC in opmaak, UC; Wglk (woning), Ag (landbouwgrond),  Show all Show less

Financial details

Price
€ 499.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Build Year
1994
Number of bedrooms
4
Surface bedroom 1
12 m²
Surface bedroom 2
16 m²
Surface bedroom 3
12 m²
Surface bedroom 4
14 m²
Livable surface
185 m²
Furnished
Yes
Surface of living-room
32 m²
Attic
Yes
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Fuel oil
Type of glazing
Double glass
Number of facades
4
Frontage width
12 m
Number of floors
3
Total surface (m²)
26330 m²
Buildable surface (m²)
2838 m²
Ground depth (m)
305 m
Terrain width at the roadside (m)
112 m
Specific primary energy consumption
156 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20201005020981
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban or rural)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 08/10/2020 10:28
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Beclers ?
Receive an email as soon as there's a new property available!