LOADING...

Loft for sale in Oudenaarde (RAK59478) Online

€ 199.308
Get address Vontstraat 69 8
9700 Oudenaarde
Map
Immovlan reference: RAK59478
Seller's reference: 1858577

Bedroom(s)
2
Livable Surface
154 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Ontmoet residentie "De Oude Weverij", een kwaliteitsvol loftencomplex, met ruimte voor loften met 1, 2 of 3 slaapkamers en/of andere polyvalente ruimten. Open en tijdloos ingericht met oog voor detaillering.

 

Loft 8 is een 2-slaapkamerloft, gelegen op de 1e verdieping en met een bewoonbare oppervlakte van 153,61m². Ze bevat 2 volwaardige slaapkamers en een knap hangterras van 8m²! Hier is het niet alleen optimaal genieten binnen, maar dus ook buiten... Deze loft wordt casco verkocht en biedt u de mogelijkheid om zelf de inrichting te bepalen!

 

Het complex is gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen, op wandel- en fietsafstand van het centrum van Oudenaarde. Deze rustige locatie is een inspiratie voor een gezin én singles, jong én minder jong. Indien gewenst zijn aanpassingen aan eventuele mobiliteitsbeperkingen mogelijk! En dat is niet alles. In de directe omgeving noteren we een kwaliteitsvol aanbod van bakkerijen, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, een vlotte ontsluiting tot de verschillende toegangswegen, enz ...

 

Een groendak, 20 cm thermische gevelisolatie, geluidsisolatie, ... en andere duurzame technieken en kwaliteitsmaterialen toveren dit industrieel pand om tot een modern loftencomplex met een hoogwaardig wooncomfort.

 

Kortom ... een loftencomplex dat ruimschoots aan de milieunormen 2020 voldoet. Licht en lucht ... in het loftencomplex ‘De Weverij’ is elke unit voorzien van een autostaanplaats, terras, een balkon, een binnentuin, ... of indien gewenst een dakterras.Belangrijke troef!: wordt verkocht onder registratie stelsel, niet onder BTW 21% stelsel! U koopt een nieuwbouw, maar betaalt geen BTW, dus u bespaart minstens 11% kosten! 

Bel snel voor een gesprek! EPB in opmaak; Vg, Wg, Gvv, Gdv, Gvkr
Show all Show less

Financial details

Price
€ 199.308
VAT regime
No

Services

Number of bedrooms
2
Livable surface
154 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Number of facades
2
Frontage width
19 m
Number of floors
1
Buildable surface (m²)
154 m²
Ground depth (m)
12 m
Terrain width at the roadside (m)
19 m
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 22/01/2020 12:04
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Oudenaarde ?
Receive an email as soon as there's a new property available!