LOADING...

Loft for sale in Lier (RAJ73105) Sold

€ 235.000
Get address Berlaarsestraat 2 3
2500 Lier
Map
Immovlan reference: RAJ73105
Seller's reference: 0093

Bedroom(s)
2
Livable Surface
110 m²
Bathroom(s)
2

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Het appartement is gelegen in hartje Lier op wandelafstand van de grote markt en de gezellige waterlopen. Het is instapklaar en is industrieel afgewerkt met authentieke baksteen gewelven die het appartement loftallures doet geven. Het beschikt over een hal waar je een ingebouwde schoenenkast treft. Verder is er een ruime lichtrijke living met open keuken, die voorzien is van alle nodige toestellen; afwasmachine, oven, frigo en beschikt tevens over veel kasten met opbergruimte. In de gang die de verbinding vormt tussen de living en de slaapkamers bevinden zich nogmaals ingebouwde kasten over de hele lengte, alsook een antieke liftkooi geïntegreerd als een uniek sierstuk in het interieur.Er bevinden zich 2 slaapkamers, de eerste slaapkamer is ensuite uitgerust met een bad en dubbele lavabo; de andere slaapkamer heeft een douche en enkele lavabo. Beide slaapkamers beschikken over zowel internet- als televisieaansluitingen. Er is ook een berging voorzien met de nodige aansluitingen voor was- en droogkast. Er is eveneens een aparte toilet. De Epc score is 90, wat niet onbelangrijk is. De algemene kosten komen op 55 à 60 euro per maand. Altijd parking in de straat met bewonerskaart. Het is tevens ook mogelijk een garage te huren in de buurt, de verdere gegevens hierover ontvang je op kantoor. Show all Show less

Financial details

Price
€ 235.000
VAT regime
No

Services

Availability
Immediately
Number of bedrooms
2
Livable surface
110 m²
Garage
No
Number of bathrooms
2
Number of toilets
1
Alarm
No
Elevator
No
Access for disabled
No
Specific primary energy consumption
90 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20180905-0002087807-01
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 10/12/2019 06:20
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Lier ?
Receive an email as soon as there's a new property available!