LOADING...

Land for sale in Heers (RAP89928) Online

€ 94.000
Get address Dikke Weyestraat lot 2 + 3
3870 Heers
Map
Immovlan reference: RAP89928
Seller's reference: 13213

Land Surface
1063 m²
Depth of the terrain
54 m

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

RUSTIG GELEGEN BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING - 10A63CA

In de Dikke Weyestraat, tegenover huisnummer 2, treffen we dit mooi perceel bouwgrond voor een open bebouwing. Hebt u er altijd van gedroomd om uw eigen stekje te realiseren in een landelijke omgeving? Dan is dit zoekertje absoluut het bekijken waard. We situren ons slechts op enkele kilometers van het centrum van Heers waar het gezellig vertoeven is. Hier zijn we dan ook op een boogscheut verwijderd van openbaar vervoer, scholen, winkels, eetgelegenheden, ... Door de nabijheid van de Steenweg en de E40 bereiken we vlotjes de omliggende centra waardoor aan faciliteiten geen gebrek is.

Op dit perceel is de bouw van een eengezinswoning in open bebouwing toegelaten. Het is gelegen in een verkaveling en als koper dient men rekening te houden met bepaalde voorwaarden:
Loten 2 en 3 worden hier samen aangeboden aangezien enkel lot 2 bebouwd mag worden omdat lot 3 is gelegen in agrarisch gebied.
De woning mag gebouwd worden tot op de grens tussen lot 2 en 3. De gevel op de perceelsgrens dient een blinde gevel te zijn. Het geheel mag bestaan uit 3 bouwlagen voorzien van een maximale nokhoogte van 11.48m. De bouwdiepte voor uw droomwoning mag op het gelijkvloers en de eerste etage 15m diep bedragen ... Verder lezen? Neem een kijkje op www.immotopinvest.be - STEDEB INFO IN AANVRAAG Show all Show less

Financial details

Price
€ 94.000

Services

Flooding area: Flooding Possible flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 26/01/2021 08:59
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Heers ?
Receive an email as soon as there's a new property available!