LOADING...

Land for sale in Heers (RAP89925) Online

€ 79.000
Get address Dikke Weyestraat lot 1
3870 Heers
Map
Immovlan reference: RAP89925
Seller's reference: 13185

Land Surface
723 m²
Depth of the terrain
53 m

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

RUSTIG GELEGEN BOUWGROND VOOR HALFOPEN BEBOUWING - 7A23CA

In de Dikke Weyestraat, langs huisnummer 1, treffen we dit mooi perceel bouwgrond voor een halfopen bebouwing. Hebt u er altijd van gedroomd om uw eigen stekje te realiseren in een landelijke omgeving? Dan is dit zoekertje absoluut het bekijken waard. We situren ons slechts op enkele kilometers van het centrum van Heers waar het gezellig vertoeven is. Hier zijn we dan ook op een boogscheut verwijderd van openbaar vervoer, scholen, winkels, eetgelegenheden, ... Door de nabijheid van de Steenweg en de E40 bereiken we vlotjes de omliggende centra waardoor aan faciliteiten geen gebrek is.

Op dit perceel is de bouw van een eengezinswoning in halfopen bebouwing toegelaten. Het is gelegen in een verkaveling en als koper dient men enkel rekening te houden met enkele voorwaarden:
Op lot 1 kan men 3 bouwlagen voorzien met een maximale nokhoogte van 12.65m. De bouwdiepte voor uw droomwoning mag op het gelijkvloers en de eerste etage 15m diep bedragen waarvan 12m voorzien voor het hoofgebouw en 3m voor de achterbouw. De bouwdiepte op de 2de verdieping mag maximaal 12m bedragen. De woning dient opgericht te worden met een zadeldak (40°); voor de achterbouw dient men een plat dak te voorzien.

De tuin is zuidelijk georiënteerd waardoor u als bewoner optimaal van de zonnestralen kan genieten. Om ieders privacy te respecteren mag ... Verder lezen? Neem een kijkje op www.immotopinvest.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 79.000

Services

Flooding area: Flooding Possible flooding area
And/or: (information not available)
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/01/2021 08:52
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Heers ?
Receive an email as soon as there's a new property available!