LOADING...

Land for sale in Sint-Truiden (RAP89978) Online

€ 108.000
Get address Roosbeekstraat 47
3800 Sint-Truiden
Map
Immovlan reference: RAP89978
Seller's reference: 14084

Land Surface
656 m²
Depth of the terrain
49 m

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

KNAPPE BOUWGROND VOOR HALFOPEN BEBOUWING OP 6A56CA
Op de Roosbeekstraat ter hoogte van huisnummer 47 tref je deze bouwgrond voor halfopen bebouwing aan. Het perceel bevindt zich in een leuke, residentiële buurt van de bruisende stad Sint-Truiden. Op een tiental minuten bereik je de gezellige Markt met haar vele winkels en talloze gezellige terrasjes. Verder kan je genieten van de talrijke fiets- en wandelroutes. Het ideale excuus om erop uit te trekken voor een ontspannende wandeling of fietstocht doorheen deze prachtige fruitstreek.
Dit mooi bouwperceel van 6a56ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in halfopen bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen (vb. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit.

De afstand tot de zijdelingse grens bedraagt 3 meter waardoor een gevelbreedte van een ruime 10 meter voorzien kan worden. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 17 meter te realiseren op het gelijkvloers en een diepte van 12 meter op de eerste verdieping. Hierdoor kan men een bewoonbare oppervlakte van om en bij 290 vierkante meter creëren.

Maximaal 2 bouwlagen zijn toegelaten met een maximale kroonlijsthoogte van 6,5 meter, dit met betrekking tot de nieuwe geldende isolatienormen. Meer weten? Surf naar www.immotopinvest.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 108.000

Services

Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 26/01/2021 09:07
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Sint-Truiden ?
Receive an email as soon as there's a new property available!