LOADING...

Land for sale in Berlaar (RAK48635) Online

€ 449.000
Get address Alpenroosstraat 27
2590 Berlaar
Map
Immovlan reference: RAK48635
Seller's reference: 1528

Land Surface
2925 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Algemeen:
Wij verkopen een uitzonderlijk perceel met te renoveren woning op wandelafstand van het commercieel hart van Berlaar. Het perceel is maar liefst 2.925 m² met een prachtig zicht op achterliggende weides die nooit bebouwd zullen worden. Je verwacht dan ook helemaal niet dat de winkels vlakbij zijn. Het perceel is ongeveer 22 meter breed en meer dan 100 meter diep. De woning zelf heeft nood aan een grondige renovatie maar biedt een zee aan potentieel.

In samenspraak met de gemeente zijn er vele mogelijkheden, gaande van kleine aanpassingen tot toevoeging van een volledig verdiep.

Indeling:
Via de ruime open inkomhal betreden we de leefruimte met mooie vergezichten. De keuken met eettafel beschikt over alle voorzieningen maar dient gerenoveerd te worden. We vinden gelijkvloers ook een mooie badkamer met bad, toilet en lavabo en een eerste ruime slaapkamer. Daarnaast vinden we een waskamer en een grote garage. Voor de garage is er ook nog plaats om 3 wagens te stallen.

Op de eerste verdieping zijn er nog zeer veel mogelijkheden. We vinden er 3 mooie slaapkamers terug met aan de linker en rechterzijde twee ruime zolders die omgevormd kunnen worden tot extra slaapruimte of badkamers.

Interesse?
Uniek ruim perceel op een unieke locatie? Twijfel niet en neem snel contact via Tel 03/459.89.59 . Show all Show less

Financial details

Price
€ 449.000

Services

Availability
On contract
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 03/12/2019 01:33
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Berlaar ?
Receive an email as soon as there's a new property available!