LOADING...

Industrial building for sale in Beveren-Roeselare (RAK94796) Online

Price on demand
Get address Onledegoedstraat 73
8800 Beveren-Roeselare
Map
Immovlan reference: RAK94796
Seller's reference: OB73

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit bedrijfsgebouw omvat burelen, een loods en woonst en geniet een zéér goede ligging, langs de Ring en op amper 2 minuten van de autostrade (E403).
U treft een ruime inkomhal met balie, ontvangstruimte en burelen op het gelijkvloers (ca. 334m²). Op het verdiep bevinden zich verschillende burelen, vergaderruimtes, refter met kitchenette, sanitaire ruimte,... (ca. 415m²). Rondom het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid.
De loods heeft een oppervlakte van ca 1137m² en heeft een vrije hoogte binnen het gebouw van 6m80, deze is bereikbaar via een sectionale poort.
De woonst omvat lichtrijke ruime leefruimte, open ingerichte keuken, koele berging, wasplaats, 4 ruime slaapkamers, badkamer (bad, douche en dubbele lavabo) en een douchekamer. Tevens hoort er bij de woning een zongericht terras met tuin en tuinhuis.
Gelegen in een bedrijventerreinzone.

Financial details

Services

Availability
Immediately
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 22/01/2020 03:45
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Beveren-Roeselare ?
Receive an email as soon as there's a new property available!