LOADING...

Industrial building for sale in Lo-Reninge (RAP20836) Online

Price on demand
Get address Gapaard 6
8647 Lo-Reninge
Map
Immovlan reference: RAP20836
Seller's reference: 2229670

Livable Surface
289 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Te Gapaard 6, in Lo-Reninge bieden wij u deze bedrijfsgebouwen aan, die zich in uitmuntende staat bevinden. De commerciële ligging langs de N8, verbindingsweg Veurne-Ieper maakt de ligging van dit onroerend goed ideaal voor de uitbating van uw zaak. Naast de bedrijfsgebouwen, bestaande uit serres (ca. 1500 m2), met overdekte opslagruimtes en winkelruimte (1150 m2), bieden wij u ook een instapklare woning aan (bj. 1992). De woning, met een bewoonbare oppervlakte van 289 m2, bestaat uit een grote inkomhal met gang, traphal en apart gastentoilet. Daarnaast beschikt men over een ruime living met zicht op de fraaie, aangelegde tuin, grote leefkeuken voorzien van alle apparaten en koele berging, zithoek/bureauruimte, dubbele garage, extra bergruimtes (technische ruimte en wasberging). Op heden zijn er reeds 4 slaapkamers aanwezig (3 op de 1e verdieping en 1 gelijkvloers. Er is echter ruimte voor 5 à 6 slaapkamers, omwille van de grote, nog in te richten ruimtes op het eerste verdiep. De badkamer, voorzien van douche, bad en dubbele lavabo in meubel, bevindt zich op het gelijkvloers. Uiteraard beschikt deze woning over dubbele beglazing en de isolatiewaardes zijn conform de hedendaagse normen. Er is een grote zuid-georiënteerde tuin, afgesloten parking en nog ontelbaar veel mogelijkheden en voordelen die we u graag toelichten bij een bezoek. Het woongedeelte staat in verbinding met de winkelruimte met aanpalende serres, bedrijfsgebouwen en opslagruimte waaronder een grote bergzolder. Alle gebouwen zijn prima onderhouden en in uitmuntende staat. Aan parkeerplaats is er tevens geen gebrek. Naast het perceel (woning + bedrijfsgebouwen) van 6.574m², beschikt dit aanbod tevens over een bijhorende weide aan de overkant van de straat, bestaande uit 3 perceelnummers en samen goed voor 3.610m².Ben je op zoek naar een ruime locatie op een commerciële ligging met veel passage, waar wonen en werken op een aangename manier kan gecombineerd worden? Dan ben je te Gapaard 6 aan het juiste adres! Troeven:- Prima staat van alle gebouwen (instapklaar);- ruime parking en mogelijkheid om af te sluiten (veiligheid);- 7 x 10.000L regenwater;- Commerciële ligging langs de N8 (Veurne-Ieper)-...-> De woning kan, naast privé woonst, tevens dienst doen als vakantiewoning/B&B/..., eventueel in combinatie met een agrarische activiteit in en rond de bedrijfsgebouwen/serres. -> De bedrijfsgebouwen net iets te groot? Verhuur een gedeelte van de gebouwen. Omwille van de afsluiting en volledige doorgang rondom het perceel, kan dit probleemloos en zonder hinder. -> Tal van denkpistes mogelijk. Contacteer ons om samen met u de vele mogelijkheden uit te stippelen. Neem contact op met één van onze makelaars. We begeleiden u graag verder.  Show all Show less

Financial details

Services

State of the property
Excellent
Build Year
1992
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/09/2020 08:26
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Lo-Reninge ?
Receive an email as soon as there's a new property available!