LOADING...

Industrial building for sale in Bilzen (RAP80370) Online

€ 471.200
Get address Kieleberg K
3740 Bilzen
Map
Immovlan reference: RAP80370
Seller's reference: 2327484

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Het bedrijvencentrum "Bilzen Noord" is gelegen op het bedrijventerrein van Kieleberg en omvat 13 modulair geschakelde bedrijfshallen met een breedte van 15 meter. De hallen worden opgetrokken uit duurzame, functioneel en esthetisch verantwoorde materialen. Ze worden ook heel energiezuinig gebouwd. Hal 3 (genummerd "K") heeft een bruto oppervlakte van 975 m² en een breedte van 15 meter. Door de centrale ligging, is de vlotte bereikbaarheid van zowel de voor- als achterzijde een extra troef. De voorgevel is voorzien van een hoge poort en een toegangsdeur. Aan de achterzijde is tevens een deur voorzien. De indeling is uiteraard zelf te bepalen. Kortom bedrijvencentrum "Bilzen Noord" geeft ruimte aan de groei van je onderneming en dankzij haar centrale ligging en goede verbinding bereik je in geen tijd al je klanten! Ontvangt u graag meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer Luc op het nummer Tel 0473 79 29 30 of Contact. Show all Show less

Financial details

Price
€ 471.200
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/12/2020 06:01
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Bilzen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!