LOADING...

Industrial building for sale in Willebroek (RAO52939) Online

Price on demand
Get address De Veert 13 0
2830 Willebroek
Map
Immovlan reference: RAO52939
Seller's reference: 539

Description

Magazijn van 1.000m² zowel te koop als te huur. 

Karakteristieken:
- vrije hoogte 9 m
- vloer 3 - 4 ton/m²
- 10% lichtstraat
- 2 gelijkvloerse poorten (magazijn kan makkelijk opgesplitst worden vermits poort langs 2 zijden magazijn)
- 4 parkeerplaatsen
- inbouwen kantoor mogelijk

 

Locatie:
Willebroek-Noord, langs de A12 Brussel-Antwerpen. Via de N16 bereikt men snel Sint-Niklaas en de E17 richting Gent of Mechelen. Het kanaal Charleroi-Brussel en het station Willebroek bevinden zich op loopafstand. Vlakbij het bedrijvenpark bevindt zich een containerterminal. Een onderneming die zich vestigt op De Wille wordt zichtbaar.

Voor wie?
Het is het mooiste bedrijvenpark van de provincie: op zowat 30 procent van de oppervlakte komt groen. Het nieuwe bedrijvenpark biedt bedrijfs- en showruimte te huur en te koop aan. Voor ondernemingen gericht op productie, opslag en distributie. Van high tech tot montage. Van kantoor tot verkoop. Van showroom tot onderzoeks- of studiebureau. Op maat van uw onderneming. Met groeimogelijkheden op maat van uw ambitie.

Toegankelijkheid:
De site ligt onmiddellijk aan de A12 ter hoogte van Willebroek. Vlot bereikbaar via directe op- en afritten naar de A12 en ligt vlak bij de N16.


 
Show all Show less

Financial details

VAT regime
No

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/07/2020 10:39
We search on your behalf!
You search for Businesses for sale in Willebroek ?
Receive an email as soon as there's a new property available!