LOADING...

Industrial building for rent in Sint-Niklaas (RAP31511) Online

€ 2.900
Get address Nobels-Peelmanstraat 15
9100 Sint-Niklaas
Map
Immovlan reference: RAP31511
Seller's reference: 2232262

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze nieuwbouw KMO-unit (unit 6) heeft een oppervlakte van 345 m². Boven de unit bevindt zich een kwalitatieve loft met een oppervlakte van 300 m² en een zonnig terras van 45 m².Zeer gunstig gelegen in KMO-park Nobels-Peelman, goede bereikbaarheid en uitstekende verbinding naar E17 en E34. De unit en loft maken deel uit van een gebouw bestaande uit 6 units, waarvan enkel deze unit voorzien is van een loft. De unit werd opgericht in een staalconstructie en is voorzien van een automatische sectionale poort (hoogte 4,5 m en breedte 4 m) en een aparte toegangsdeur. Vrije hoogte van 6 m. Gepolierde betonvloer en lichtstraat aanwezig. De unit beschikt over een keukentje en aparte toilet. Er zijn 3 parkeerplaatsen in de huur inbegrepen. De loft is toegankelijk via een aparte toegangsdeur.De huurprijs is exclusief de gemeenschappelijke kosten en de onroerende voorheffing.

Financial details

Price
€ 2.900
Rent price periodicity
Monthly

Services

Build Year
2020
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 18/08/2020 11:35
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Sint-Niklaas ?
Receive an email as soon as there's a new property available!