LOADING...

Industrial building for rent in Kortemark (RAS52788) Online

€ 830
Get address Talpestraat 6
8610 Kortemark
Map
Immovlan reference: RAS52788
Seller's reference: 2568830

Livable Surface
278 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Nieuwbouw loods van 278m² te huur in Kortemark.De loods beschikt over een automatische sectionaalpoort met volgende afmetingen: 4m breedte X 5m hoogte. Daarnaast is er nog een aparte toegangsdeur aanwezig.De vrije hoogte in de loods is 7m (en 9m onder de nok). De geïsoleerde loods is opgetrokken uit een staalconstructie en afgewerkt met een polybeton vloer. In de loods is er elektriciteit en (stads)water aanwezig. Verder liggen er ook een telefoon- en internetverbinding klaar. Voor de loods is er een parkeerplaats voorzien.De site van de loods is gelegen op de recente KMO-zone Zuiderpark en is volledig verhard wat u een ruime parkeer en manoeuvreerruimte biedt. De ligging heeft ook een vlotte verbinding met de E403.De prijs bedraagt 830€ exclusief btw en is beschikbaar vanaf 1 juli 2021. OV ten laste van de huurder.Voor meer inlichtingen of een plaatsbezoek bel: Tel 051 20 14 00  Show all Show less

Financial details

Price
€ 830
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 31/03/2021 03:04
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Kortemark ?
Receive an email as soon as there's a new property available!