LOADING...

Industrial building for rent in Bilzen (RAP60409) Online

€ 11.395
Get address Eykaert 0
3740 Bilzen
Map
Immovlan reference: RAP60409
Seller's reference: 2294042

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Bedrijfsunit 6 met een modulaire oppervlakte van 1355,12 m² gelegen in hypermodern retailpark Eykaert te Bilzen.Unit 6 omvat 944,37m² op het gelijkvloers en 410,75m² op de verdieping.Op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Bilzen met goede visibiliteit?Op zoek naar een locatie die professionaliteit uitstraalt, net zoals uw onderneming?Dan zit U perfect op het hypermodern retailpark Eykaert!Een belangrijke troef van retailpark Eykaert is de bereikbaarheid en de visibiliteit vanaf de autosnelweg E313 en de N700.Het bedrijvenpark ligt op 20 kilometer van de populaire steden Hasselt, Genk en Maastricht.Sleutel op de deur! De huurders krijgen instapklare gebouwen en moeten zich geen zorgen maken over het krijgen van vergunningen en de rompslomp van een bouwproject.Het project schenkt veel aandacht aan veilige parkeergelegenheden. Zo zijn er 408 parkeerplaatsen waarvan 8 voor gehandicapten voorzien.Retailpark Eykaert wordt volledig herontwikkeld tot een kwalitatieve cluster met 2 percelen waarvan het eerste perceel bestaat uit 8 units.De oppervlaktes van de units kunnen samengevoegd worden indien er behoefte is aan grotere percelen. Ze bieden dus ruime mogelijkheden aan ondernemers die op zoek zijn naar een magazijnruimte, kantoor, showroom,...BELANGRIJKSTE TROEVEN VAN EYKAERT:- Bedrijfsunits op toplocatie in Bilzen- Modulaire oppervlaktes- Ligt nabij het centrum- Aan de op- en afritten van E313-autosnelweg- Visibiliteit van de N700 en de E313- Goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van elke unit- Parking voor de deurVoor meer info, contacteer ons op Tel 0473 79 29 30 of mail naar Contact  Show all Show less

Financial details

Price
€ 11.395
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/10/2020 11:27
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Bilzen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!