LOADING...

Industrial building for rent in Bornem (RAO53406) Online

€ 1.490
Get address Oude Sluisweg 30 0
2880 Bornem
Map
Immovlan reference: RAO53406
Seller's reference: P2362

Description

 

Dit gloednieuwe klasse A-gebouw is TAPA-gecertificeerd. Dit maakt het ideaal voor het opslaan van hoogwaardig of diefstalgevoelig materiaal.

Twee toegangspoorten op de begane grond en 17 laad- en losplaatsen bieden toegang tot het magazijn van meer dan 12.690 m². Het magazijn kan in verschillende eenheden worden verdeeld. De tussenverdieping biedt bijna 600 m² extra opslagruimte. De aangrenzende kantoren hebben meer dan 300 m², wat voldoende is voor een kantoorontwerp dat meer is dan alleen functioneel.

Het gebouw is voorzien van verwarming en dankzij de zonnepanelen op het dak worden de elektriciteitskosten aanzienlijk verlaagd. Het ESFR-sprinklersysteem zorgt voor brandveiligheid, wat gemoedsrust biedt.

Het tweede magazijn dat momenteel beschikbaar is, heeft 20 laadkades en 1 toegangspoort op de begane grond. Met deze unit kan 644 m² kantoorruimte worden gehuurd. De site heeft een grote parkeerplaats en is gemakkelijk bereikbaar via de weg. De op- en afritten van de A12 tussen Antwerpen en Brussel liggen op minder dan 10 minuten afstand. Het kanaal naast het gebouw biedt niet alleen een prachtig uitzicht, het biedt ook een goede verbinding met de Schelde en het Zeekanaal Brussel-Antwerpen. De binnenlandse containerterminal in Willebroek en de haven van Antwerpen zijn zeer dichtbij.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een van deze units nabij de A12?
Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.490
Rent price periodicity
Monthly

Services

Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/07/2020 05:02
We search on your behalf!
You search for Businesses for rent in Bornem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!