LOADING...

Ground floor for sale in Kieldrecht (RAK40461) Online

€ 218.000
Get address Kouterstraat
9130 Kieldrecht
Map
Immovlan reference: RAK40461
Seller's reference: 3922568

Bedroom(s)
2
Livable Surface
98 m²
Bathroom(s)
1
Garden
61 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit ruim gelijkvloers appartement (98 m²) beschikt over twee mooie slaapkamers, een lichtrijke woonkamer met volledig uitgeruste, open keuken met kookeiland. Verder voorziet het pand in een gastentoilet, een modern ingerichte badkamer en een praktische berging. Eén van de grootste troeven is ongetwijfeld de ruime, privatieve tuin (61m²).
Dit aantrekkelijk nieuwbouwproject situeert zich op wandel- en fietsafstand van alle faciliteiten: winkels, openbaar vervoer, sportinfrastructuur, scholen, supermarkten, enzovoort.
Bij het binnenrijden van de nieuwe verkaveling zal je meteen het groene karakter ervaren. Om een thuisgevoel te creëren, wordt er een grote, gemeenschappelijke tuin voorzien. Deze ontmoetingsplaats biedt de mogelijkheid aan kinderen om er te spelen en aan de bewoners om er te verbroederen. De verkaveling bestaat uit 26 woningen en 21 appartementen. Via de inrit in het gebouw heeft u toegang tot de 21 ondergrondse autostaanplaatsen, 20 fietsenstaanplaatsen en 21 privatieve bergingen.
Het gebouw versmelt met haar landelijke woonomgeving door het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen. Architecte Sofie Pittoors koos voor een vernieuwende, asymmetrische architectuur. De ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers beschikken over royale terrassen, die de natuur bijna voelbaar laten binnenkomen.
De bewoner van elke entiteit geniet van een onevenaarbaar wooncomfort. Onder andere dankzij een doorgedreven thermische en akoestische isolatie, super-isolerend glas en een aangepast ventilatiesysteem (type C). Er wordt afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.
Kiezen voor Residentie Robert is opteren voor een duurzame ontwikkeling. De grootste troeven zijn ongetwijfeld de kwalitatieve afwerking, de aangename leefomgeving en het comfortabele binnenklimaat.
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Michel (Contact of Tel 0472 40 28 49) of surf naar www.huyzen.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 218.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2020
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
13 m²
Surface bedroom 2
9 m²
Livable surface
98 m²
Furnished
No
Surface of living-room
40 m²
Garage
No
Kitchen equipment
Super equipped
Number of bathrooms
1
Type of glazing
Double glass
Entry phone
Yes
Elevator
Yes
Number of floors
3
Garden
Yes
Surface garden
61 m²
Terrace
No
Sewer Connection
Yes
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 09/12/2019 11:10
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Kieldrecht ?
Receive an email as soon as there's a new property available!