LOADING...

Ground floor for sale in Sint-Eloois-Vijve (RAK14265) Online

From € 215.000
Get address Barrage X4 0.1
8793 Sint-Eloois-Vijve
Map
Immovlan reference: RAK14265
Seller's reference: 23975

Bedroom(s)
2
Livable Surface
74 m²
Terrace
11 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Onlangs zijn de werken gestart van het nieuwbouwproject residentie “Ter Kade" gelegen aan De Leie vlakbij het centrum van Sint-Eloois-Vijve.

De residentie telt 27 appartementen op een prachtige ligging met frontaal zicht op De Leie. Alle appartementen beschikken over ruime en lichtrijke leefruimtes en hebben 2 tot 3 slaapkamers met 1 of 2 badkamers met aangename en zonnige terrassen.

Dit project combineert hedendaagse architectuur met optimaal wooncomfort op een absolute toplocatie. De constructie wordt volledig afgestemd op de prachtige omgeving en creëert op die manier een mooi totaalverhaal voor de bewoner.
Deze woonkern geniet van tal van troeven. Zo is er een prachtig aangelegde boulevard en zijn er ook handelszaken en eetgelegenheden aanwezig waardoor het altijd gezellig vertoeven is, dit toch met de nodige rust en privacy.

Er is een perfecte mix tussen ruime woonappartementen en interessante investeringsappartementen (oppervlaktes tussen 70m² en 104m²). De appartementen worden afgewerkt in nauw overleg met de koper en er is nog vrije keuze in de afwerking.

Dit project biedt de perfectie combinatie voor wie wilt genieten van zalige rust en voldoende privacy, doch met een zeer vlotte verbinding naar o.a. het centrum van Waregem en belangrijke invalswegen.
Show all Show less

Financial details

Price From
€ 215.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
2
Livable surface
74 m²
Garage
No
Number of floors
3
Terrace
Yes
Surface terrace
11 m²
Balcony
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 10/12/2019 10:30
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Sint-Eloois-Vijve ?
Receive an email as soon as there's a new property available!