LOADING...

Ground floor for sale in Zonhoven (RAQ49202) Online

From € 950.000
Get address Heuvenstraat 144
3520 Zonhoven
Map
Immovlan reference: RAQ49202
Seller's reference: 4292112

Livable Surface
476 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Casa Sonuwe is gelegen in de Heuvenstraat in het gezellige centrum van Zonhoven, de chiquere ‘voorstad’ van Hasselt.De grotere steden zoals Hasselt en Genk slechts op een boogscheut van uw nieuwe thuis. Dankzij haar centrale ligging tussen Hasselt en Houthalen en aan de E314 is Zonhoven langs alle windrichtingen gemakkelijk bereikbaar.Zonhoven heeft enkele prachtige en welgekende natuur- en wandelgebieden. Zo liggen de groene longen van De Wijers en De Teut letterlijk in uw achtertuin.Op het gelijkvloers is er 1 handelsruimte voorzien. Deze beschikt over een zeer ruim terras dat aansluit op de mooie gemeenschappelijke tuin. De eerste verdieping omvat 5 appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een mooi privé terras. Op de tweede verdieping vinden we een identieke indeling aan die van verdiep 1, namelijk 5 appartementen met 1 of 2 slaapkamers. De bovenste verdieping, niveau 3, biedt 2 ruime penthouses met 2 slaapkamers en prachtige terrassen.Het gebouw is uitgerust met een lift tot in de kelderverdieping, waar zich 20 ondergrondse parkeerplaatsen, 13 kelderbergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling met plaats voor 37 fietsen bevinden.Interesse in een appartement in ons exclusieve project Casa Sonuwe? Zou het bovendien in de nabije toekomst uw enige, eigen woonst kunnen betreffen? Dan hebben wij wellicht zeer goed nieuws voor u: indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet kan u op dit moment uw nieuwe droomappartement in Casa Sonuwe aankopen aan 6% BTW in plaats van 21% BTW. Aarzel dus niet te lang en neem meteen contact met ons op voor meer informatie of advies. Show all Show less

Financial details

Price From
€ 950.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2021
Availability
On contract
Livable surface
476 m²
Furnished
No
Garage
No
Elevator
Yes
Terrace
No
Sewer Connection
Yes
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 26/02/2021 02:18
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Zonhoven ?
Receive an email as soon as there's a new property available!