LOADING...

Ground floor for sale in Landen (RAJ34631) Online

€ 252.000
Get address Raatshovenstraat 111
3400 Landen
Map
Immovlan reference: RAJ34631
Seller's reference: 3735140

Bedroom(s)
2
Livable Surface
114 m²
Bathroom(s)
1
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Het betreft hier een kleinschalige en bovendien rustig gelegen residentie van 3 appartementen en 3 parkings. De appartementen worden zorgvuldig afgewerkt naar uw smaak en zijn voorzien van zonnepanelen. Voor de afwerking krijgt u deskundig advies indien gewenst. De residentie wordt opgetrokken volgens traditionele bouwmethoden in materialen van hoogwaardige kwaliteit. Door de afwezigheid van een gemeenschappelijke inkomhal heeft elk appartement zijn eigen toegang.Het project bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Landen. Met haar gunstige ligging is uw bereikbaarheid en vlot woon-werkverkeer gegarandeerd. In de directe omgeving vindt u horeca, winkels en recreatiemogelijkheden terug.Duurzaamheid, veiligheid, isolatie en comfort staan centraal. Deze nieuwbouwappartementen zijn volgens de laatste normen akoestisch en thermisch geïsoleerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat men kan genieten van een hoog gebruiksgemak maar ook van een kostenbesparing op gebied van energie. De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 10% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde.Dit gelijkvloersappartement biedt 114m² woonoppervlakte, 26m² terras en een privatieve tuin. Show all Show less

Financial details

Price
€ 252.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2019
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
15 m²
Surface bedroom 2
12 m²
Livable surface
114 m²
Furnished
No
Surface of living-room
45 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Type of glazing
Double glass
Terrace
Yes
Sewer Connection
Yes
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 17/04/2019 04:07
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Landen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!