LOADING...

Ground floor for sale in s-Gravenwezel (RAK35939) Online

€ 361.575
Get address Kerkstraat 4 A
2970 s-Gravenwezel
Map
Immovlan reference: RAK35939
Seller's reference: 1940754

Bedroom(s)
2
Livable Surface
133 m²
Bathroom(s)
2
Terrace
38 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Project Sleutelhof
Dit gelijkvloers appartement heeft een oppervlakte van 131,48m² + 37,58m² terras. 2 grondplannetjes in bijlage (1 variante uitvoering, zoals op afbeelding/perspectief te zien is).
In dit nieuwe project hebben we nog 2 van de 20 appartementen te koop met 2 of 3 slaapkamers en met ruime zonneterrassen.
Lift aanwezig in de beide gebouwen (langs de zijde van de Eikenlei of langs de zijde van de Kerkstraat). Ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen mogelijk.
Deze appartementen worden voorzien van luxueuze afwerking. Vraag vrijblijvend voor een afspraak op ons bureel in de Kerkstraat 27 te 's - Gravenwezel of aan de werf waar wij u alle info kunnen bezorgen over dit toch wel uniek gelegen "Project Sleutelhof".
Woordje uitleg:
Project Sleutelhof - Woonproject te s-Gravenwezel
Unieke ligging
Al meer dan 100 jaar geleden wist men deze locatie op waarde te schatten. Herberg de Sleutel was in vervlogen tijden het ideale rustpunt in de natuur. De ligging op de hoek van de Kerkstraat en Eikenlei plaatste de herberg in de dorpskern en toch vlak bij al het mooie groen.
Project Sleutelhof geeft u de mogelijkheid om ook van deze ligging te genieten. De gekozen architectuur houdt langs de ene kant rekening met de historische bebouwing maar omvat tegelijkertijd de laatste, moderne technieken. Dit zorgt voor een hedendaags woonbeleving in een historische verpakking.
De inplanting van dit project zorgt ervoor dat alle terrassen baden in het zonlicht. Als een van de weinige projecten in s-Gravenwezel heeft u middag- en avondzon. Show all Show less

Financial details

Price
€ 361.575
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2016
Number of bedrooms
2
Livable surface
133 m²
Garage
No
Number of bathrooms
2
Number of toilets
1
Terrace
Yes
Surface terrace
38 m²
Buildable surface (m²)
133 m²
Gas
Yes
EPC/PEB reference
is in aanbouw
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 31/12/2019 09:31
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in s-Gravenwezel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!