LOADING...

Ground floor for sale in Roosdaal (RAJ78310) Online

€ 280.000
Get address Dokter Roosensstraat 6C-b2 apt 4
1760 Roosdaal
Map
Immovlan reference: RAJ78310
Seller's reference: 0871705

Bedroom(s)
2
Livable Surface
107 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
12 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

“Dokter Roosens“ is een kleinschalig nieuwbouwproject met 15 uiterst comfortabele en stijlvolle 2- en 3-slaapkamerappartementen met oppervlaktes die variëren van 93 m² tot 145 m².  De uitstekende ligging combineert het beste van twee werelden: een open groene tuinzone én het marktplein van Roosdaal op wandelafstand. De talrijke brede raampartijen verzekeren een maximale lichtinval, en de grote, zonnige woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel. Onze BEN-appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte stijl- en energiestudie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy met een zeer gunstige energieprestatie (maximum E-20).  Op www.residentie-dokterroosens.be vindt u alvast een eerste voorstelling van dit uitzonderlijke project !

Het comfortabele gelijkvloersappartement C-b2 heeft een oppervlakte van 107 m² en 2 mooie terrassen : 1 op het zuiden aan de woonkamer en 1 op het oosten aan de slaapkamers. Indeling : woonkamer met open keuken (samen 49 m²) en aansluitend zuidterras (9 m²) toegankelijk via een breed schuifraam, berging en toilet, 2 slaapkamers (16 m² en 10 m²) aan de oostzijde van het gebouw, met rechtstreekse toegang tot het tweede terras (12 m²), een volledig ingerichte badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. Prijs excl. kosten, parking en kelder. Verkoop constructie aan 21% btw en grond aan 10% verkooprechten. 

Had u graag meer informatie over Residentie DOKTER ROOSENS ? Wij staan u graag te woord !
 

Show all Show less

Financial details

Price
€ 280.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
10 m²
Surface bedroom 2
16 m²
Livable surface
107 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Floor heating
Yes
Entry phone
Yes
Elevator
No
Access for disabled
No
Terrace
Yes
Surface terrace
12 m²
Certification - Electrical installation
Not applicable
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/04/2020 06:03
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Roosdaal ?
Receive an email as soon as there's a new property available!