LOADING...

Flat - Studio for sale in Tielt (RAI92093) Online

€ 289.000
Get address Kroonstraat 1 1001
8700 Tielt
Map
Immovlan reference: RAI92093
Seller's reference: 0843659

Bedroom(s)
2
Livable Surface
70 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze erkende serviceflat ligt in het centrum van Tielt, alles op wandelafstand bereikbaar is, denk maar aan het station, de markt, bank, kapper ... Het appartement is volledig ingericht en instapklaar!

Residentie Curaremos bestaat uit 21 woningen en zijn telkens voorzien van alle modernste comfort.

Dit appartement is gelegen op het 1ste verdiep bestaande uit: inkom met vestiaire, volledig uitgeruste keuken (frigo, vaatwas, combi oven, dampkap en kookplaat), ruime en lichtrijke living mede door de door de grote ramen hebben de appartementen een goede lichtinval en mooi uitzicht naar buiten, er zijn 2 volwaardige slaapkamers die telkens rechtstreeks aansluiten aan de badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. 
Het appartement is volledig opgedaan, geschilderd en heeft overal brandwerende verduisterende gordijnen en rookmelders. Dus perfect instapklaar!

Alle ruimtes zijn rolstoel toegankelijk, voorzien van een noodoproepsysteem en op het 4de verdiep is er een ontmoetingsruimte waar iedereen welkom is voor een babbel, krant te lezen, activiteiten enz. Alsook heeft het 4de verdiep een groot overdekt terras met zicht over de stad Tielt.

Mogelijkheid tot aankopen van ondergrondse autostaanplaats, toegankelijk met een automatisch poort (€ 27.500). De ondergrondse kelder heeft ook een fietsenberging, verzamelplaats voor vuilnis enz.

Deze appartementen kunnen volledig zelfstandig bewoond worden, dankzij de aanwezigheid van een woonassistent en conciërge hebben zij de geruststelling dat er altijd iemand is waarop zij een beroep kunnen doen! Meer informatie:  https://www.curando.be/diensten/assistentiewoningen/curaremos

Appartement wordt aangekocht ONDER REGISTRATIE !!

Ook ideaal als investering!

Voor meer informatie contacteer ons gerust!
  Show all Show less

Financial details

Price
€ 289.000
Cadastral income
€ 1
VAT regime
No

Services

State of the property
Normal
Number of bedrooms
2
Livable surface
70 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Entry phone
Yes
Elevator
No
Access for disabled
No
Specific primary energy consumption
84 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
37015-G-2015_351/EP02064/E767/D01/SD008
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 08/03/2020 06:48
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Tielt ?
Receive an email as soon as there's a new property available!