LOADING...

Flat - Studio for sale in Oostduinkerke (RAK28813) Online

€ 99.500
Get address Europaplein 9
8670 Oostduinkerke
Map
Immovlan reference: RAK28813
Seller's reference: 1973312

Bedroom(s)
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op zoek naar een leuk stekje op wandelafstand van strand en zee? Wat denk je dan van deze gerenoveerde en instapklare studio met zicht op de zee langs de zijkant? Het pand bevindt zich in Oostduinkerke. Meer bepaald op de 3de verdieping van Residentie Akropolis. En handig vlakbij het in 2018 vernieuwd Europaplein met ruim voldoende parkeerplaatsen. Indeling : Er is de inkom die ruimte biedt voor jassen en schoenen. Vervolgens is er de badkamer die uitgerust is met een douche, een toilet en een lavabo. De living loopt over in de mooie keuken die voorzien werd van een keramische kookplaat, een dampkap, een vaatwasmachine, een oven, een microgolf en een ruime ijskast.In de living vinden we ook nog een slaapbank en 2 opklapbare eenpersoonsbedden die handig verwerkt zitten in een elegant meubel. En verder: De studio ligt op 20 meter van de dijk en 30 meter van de winkelstraten. De studio heeft 3 grote ramen. Er liggen keramische vloertegels.De verwarming gebeurt via elektrische verwarmingselementen die vernieuwd werden in 2016. Voor een bezoek of inlichtingen gsm 0496 299 200.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 99.500
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent condition
Number of bedrooms
1
Garage
No
Number of bathrooms
1
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 23/11/2019 10:16
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Oostduinkerke ?
Receive an email as soon as there's a new property available!