LOADING...

Flat - Apartment for sale in Sleidinge (RAP04838) Online

Price on demand
Get address Weststraat 138 A102
9940 Sleidinge
Map
Immovlan reference: RAP04838
Seller's reference: 2167956

Bedroom(s)
1
Livable Surface
69 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1
Terrace
8 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Ontdek dit fraai nieuwbouwproject met 12 energiezuinige appartementenResidentie Camelia is een stijlvol nieuwbouwproject op de voormalige SPAR-site in Sleidinge.De doordachte architectuur en het rustgevend ontwerp maken meteen indruk.De residentie bestaat uit 12 energiezuinige appartementen, met 1, 2 of 3 slaapkamers, grote terrassen of een tuin.Het is aangenaam wonen in Sleidinge. Deze deelgemeente van Evergem is centraal gelegen en bruist. Er is een actief verenigingsleven, de wekelijkse markt op vrijdag is de ontmoetingsplek bij uitstek en in het cultuurcentrum geniet je van schitterende voorstellingen. Sleidingenaren zijn fier op hun dorp en dragen dit ook uit.De appartementen zijn volledig afgewerkt en worden voorzien van vloerverwarming, een individuele hoogrendementsketel met gaswandketel op aardgas, videofoon, aluminium ramen met dubbel glas, ingerichte keuken t.w.v. 12.000 euro, bevloering, betegeling en sanitair.Appartement 138A102 bevindt zich op de 1ste verdieping, vooraan links en is 69m² groot.Het appartement bestaat uit:-leefruimte met eet- en zithoek en open keuken-berging-nachthal-toilet-badkamer met douche of ligbad en wastafelmeubel-slaapkamer 1-terras van 8m²-verplichte aankoop van een berging in de kelder en een ondergrondse garage of autostaanplaatsWil jij ook wonen in deze prachtige residentie en deel uitmaken van deze fijne gemeenschap, neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie of inzage in de plannen. Met onze uitgesproken klantgerichte aanpak maken we het verschil!Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie: Tel 0468 29 94 24 (Jan) of via Contact Show all Show less

Financial details

VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2021
Number of bedrooms
1
Surface bedroom 1
14 m²
Livable surface
69 m²
Surface of living-room
35 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Air conditioning
Yes
Entry phone
Yes
Elevator
Yes
Floor of appartment
1
Number of facades
2
Number of floors
3
Terrace
Yes
Surface terrace
8 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/08/2020 10:45
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Sleidinge ?
Receive an email as soon as there's a new property available!