LOADING...

Flat - Apartment for sale in Evergem (RAO64007) Online

€ 204.000
Get address Oosteindestraat 40
9940 Evergem
Map
Immovlan reference: RAO64007
Seller's reference: 4092745

Bedroom(s)
3
Livable Surface
126 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Welkom in dit kleinschalig nieuwbouwproject op toplocatie in Evergem – Belzele. Het prachtige nieuwbouwproject ‘RESIDENTIE OOSTEINDESTRAAT’ bevat 12 luxe appartementen. Hier wordt hedendaagse architectuur gekoppeld aan een optimaal wooncomfort waarbij appartementen worden afgewisseld met duplexen en een ruim dakappartement. Elke unit is uniek en stuk voor stuk ruim en licht. Een hoogwaardige afwerking is voorzien en kan nog volledig op maat van de koper gekozen worden. Grote raampartijen en aangename, open leefruimtes zijn een must in elk van de 12 appartementen. Op het gelijkvloers zijn alle appartementen voorzien van een ruim terras en een privétuin. Ook de wooneenheden op de verdieping beschikken over een ruim terras met een optimale bezonning.

Het ontwerp is het resultaat van de zoektocht naar evenwicht tussen de omgeving, wooncomfort en vormgeving met bijzonder veel aandacht voor zonlicht en beleving. Elk appartement is afzonderlijk ontworpen en daardoor volledig uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in de vorm van het gebouw. Uitkragingen of insprongen zorgen voor privacy of lichtinval.

Niet alleen de vorm maar ook het materiaal geeft het gebouw enorm veel karakter. Dit project vraagt om hoogwaardige materialen en optimale afwerking. Om de dynamiek van het gebouw te benadrukken, is gekozen om te werken met twee gevelmaterialen. De donkergrijze, genuanceerde baksteen staat in direct contrast met de neutrale, witte sierpleister.

Het volledige project wordt gebouwd gebruikmakend van de nieuwste technologie op het vlak van isolatie, ventilatie, beveiliging en milieu. De binnenafwerking van elk appartement wordt uitgevoerd volgens de hedendaagse energieprestatienorm met kwalitatief hoogwaardige materialen. Tel hier nog eens een private berging, autostaanplaats en de mogelijkheid om een garagebox aan te kopen bij en je weet dat  wooncomfort, architectuur en functionaliteit hier centraal staan. En dat op een topligging in het dorp van Evergem – Belzele. Meer info? Surf naar de uitgebreide website https://oosteindestraat.hellohome.be. Meteen een afspraak? Bel rechtstreeks met de promotor op het nummer Tel 0474 89 09 36

Show all Show less

Financial details

Price
€ 204.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Number of bedrooms
3
Livable surface
126 m²
Furnished
No
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Terrace
Yes
Sewer Connection
Yes
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 10/07/2020 05:20
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Evergem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!