LOADING...

Flat - Apartment for sale in Ertvelde (RAK86990) Online

€ 350.000
Get address Heilige Geeststraat 29 001
9940 Ertvelde
Map
Immovlan reference: RAK86990
Seller's reference: TKheiligegeeststraat29001

Bedroom(s)
2
Livable Surface
145 m²
Garage
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit recent (2015) LUXE gelijkvloersappartement ligt perfect in een rustige straat in het centrum van Ertvelde. Het werd opgebouwd met zeer duurzame materialen en het is op vandaag TOTAAL afgewerkt tot in de puntjes en PERFECT ONDERHOUDEN! Er werden kosten noch moeite gespaard (TV wand met gashaard, totaal behangen en geschilderd, nieuwe BRUSTOR zonnewering, op maat gemaakte gordijnen en INBOUWKASTEN & DRESSING....). Met een totale bruikbare oppervlakte van 145m² (incl. de ruime garage) zit u zeker goed ! 2 ruime bergingen, een dressing, ruime tuin en over het algemeen hele logische mooie ruimtes zijn vandaag heel moeilijk te vinden en hier is dit allemaal aanwezig. Het appartement is gelegen in een mooie en goed beheerde blok waar alles transparant is. Er is tevens een doorgang naar de Lindenlaan. De geïnstalleerde keuken en kwalitatieve badkamer springen in het oog en zijn echte meerwaardes.

Indeling: Inkom, berging 1 (wasplaats) vooraan, toffe privatieve inkomhal, apart toilet, 2 mooie slaapkamers met inbouwkasten, aparte op maat gemaakte dressing, badkamer met inloopdouche, zeer ruime leefruimte met design gashaard en uitzicht op de tuin, open keuken incl. toestellen met eiland, ruime berging 2, het afgewerkte terras met nieuwe zonnewering en de tuin met kunstgras. De aparte ruime garage in de kelder is volwaardig en vlot te bereiken.

U kan dit kopen onder de nieuwe registratierechten 6% ! E peil 64 !!

Dit is een echte aanrader en zeker een bezoekje waard ! Meer info of een bezoek? Bel Mathias Tel 0473 818 517 ! Show all Show less

Financial details

Price
€ 350.000
VAT regime
No

Services

Build Year
2015
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Livable surface
145 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Type of heating
Gas
Air conditioning
No
Alarm
No
Elevator
No
Access for disabled
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 09/01/2020 04:29
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Ertvelde ?
Receive an email as soon as there's a new property available!