LOADING...

Flat - Apartment for sale in Merelbeke (RAP74358) Online

From € 328.800
Get address Hundelgemsesteenweg 55
9820 Merelbeke
Map
Immovlan reference: RAP74358
Seller's reference: 2313708

Bedroom(s)
2
Livable Surface
93 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
14 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van Residentie Flora. Een kleinschalig project met 9 appartementen. In de onmiddellijke nabijheid van het project zijn er scholen, winkels, restaurants en verschillende sport- en natuurvoorzieningen. Zoals het Liedermeerspark op minder dan 200 meter.Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 92,5 m2.Het appartement omvat een lichtrijke leefruimte met open, ingerichte keuken. Aan de keuken is een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine. Verder zijn er 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Ook is er nog een extra bureauruimte en een afzonderlijk toilet voorzien. Vanuit de leefruimte en één van de slaapkamers heb je toegang tot het terras van 13,7 m2.Het appartementen wordt afgewerkt met tijdloze en duurzame materialen. De keuken en badkamer worden volledig ingericht. Op dit moment heb je nog keuze in de afwerking en materialen.Er zijn 12 parkeerplaatsen en een fietsenberging met plaats voor 15 fietsen.Er is een vlotte verbinding richting centrum Gent. En via de R4 en de E40 heb je een snelle verbinding in diverse richtingen. Op wandelafstand is er ook een bushalte.Voor meer info of plannen kan u Serge van OC vastgoed contacteren via Tel 0485/61 59 22 of Contact. Show all Show less

Financial details

Price From
€ 328.800
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
2
Livable surface
93 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Elevator
Yes
Floor of appartment
2
Terrace
Yes
Surface terrace
14 m²
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 03/11/2020 06:03
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Merelbeke ?
Receive an email as soon as there's a new property available!