LOADING...

Flat - Apartment for sale in Ronse (RAK02554) Online

From € 192.275
Get address Broeke 107 0202
9600 Ronse
Map
Immovlan reference: RAK02554
Seller's reference: 1920502

Bedroom(s)
2
Livable Surface
94 m²
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

UNIEKE KANS ! Na de succesvolle verkoop van de 1ste fase (30 app.) starten we met de verkoop van de 2de fase (27app.). De 2de fase bestaat uit residentie “Laurierwilg” en residentie “Eucalyptus”. Deze residenties zijn verbonden met een privéweg, aangelegde tuin en ondergrondse parkeergarage met autostandplaatsen en kelderbergingen. Centrumvoorzieningen en scholen zijn op loopafstand alsook het Algemeen Ziekenhuis. Door zijn ideale ligging - kort aan de verschillende verbindingswegen - is men in geen tijd in Brussel - Gent - Doornik en Kortrijk. De appartementen worden opgetrokken in DUURZAME MATERIALEN en vooral in een ENERGIEZUINIG staat. Tevens biedt elk appartement privacy en een uitzicht op een groene omgeving. De projectontwikkelaar heeft ondertussen al tal van realisaties uitgevoerd in Ronse en omgeving. Snelle beslissers hebben dus nog de mogelijk om de indeling van hun appartement aan te passen aan hun persoonlijke wensen. CONTACTEER IMMOBOSS op het nummer: Tel 0488 98 13 30 of Tel 055 600 100 voor een vrijblijvende afspraak op kantoor, waar we graag het volledige project uit de doeken doen aan u. Dit in een voorstelling, simulatie, presentatie van de nog beschikbare units. We maken graag voor u een totaal berekening van de prijs (zonder verrassingen).Dit appartement aan bovenstaande prijs situeert zich in residentie "Eucalyptus" (13 units) en heeft volgende indeling (tweede verdiep): Inkom, apart toilet, leefruimte met open-keuken en toegang tot het zuidgericht terras (17m²), aansluitende berging, badkamer en 2 slaapkamers. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 94m², centrale verwarming met aparte condensatieketel en een ventilatiesysteem Type C+ EVO. Keuken, badkamer en vloeren kunnen bij de vastgelegde leverancier naar eigen smaak gekozen worden.PRIJS exclusief BTW, registratierechten, notariskosten, ....PRIJS INCLUSIEF AUTOSTANDPLAATS en KELDERBERGING.Dit is slechts één van de 27 appartementen, kom gerust langs op kantoor voor het totaal aanbod.Contacteer IMMOBOSS op het nummer: Tel 0488 98 13 30 of Tel 055 600 100 . Show all Show less

Financial details

Price From
€ 192.275
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
2
Livable surface
94 m²
Cellar
Yes
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Elevator
Yes
Floor of appartment
2
Number of facades
2
Number of floors
3
Number of parking places (outdoor)
1
Buildable surface (m²)
94 m²
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Certification "As-Build"
Yes
Preemption right
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 02/10/2019 11:40
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Ronse ?
Receive an email as soon as there's a new property available!