LOADING...

Flat - Apartment for sale in Gijzegem (RAP92638) Online

From € 227.000
Get address Pachthofstraat 110 B1.2
9308 Gijzegem
Map
Immovlan reference: RAP92638
Seller's reference: 4186407

Bedroom(s)
2
Livable Surface
81 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
6 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit eigentijds appartement is gelegen op de eerste verdieping van nieuwbouwproject L E A F te Gijzegem. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en biedt toegang tot een gezellig terras van zo’n 7 m². Deze woonruimte is uitermate geschikt voor een koppel of alleenstaande. Alle voorzieningen zijn traploos toegankelijk en het appartement is ontworpen voor levenslang wonen. Het appartement is bereikbaar via de traphal of met de lift.Alle gebruikte materialen werden geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Dat merkt u meteen, maar ook tijdens de komende jaren. Het complete appartement is ontworpen met slijtvaste producten waar u nog vele jaren van kunt genieten. In de badkamer werd een makkelijk toegankelijke inloopdouche geïnstalleerd, maar ook een dubbele lavabo en een stijlvol hangtoilet. Bij de inrichting van de keuken werd gekozen voor kwalitatieve inbouwtoestellen van Siemens, een kookvuur en dampkap van Novy en een duurzaam composiet werkblad en spatwand. Dit ruime appartement beschikt over grote ramen zodat u ook binnen het natuurlijke buitengevoel krijgt. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het gezellige zuid gericht terras van 7 m². L E A F ligt in een groene omgeving in één van de mooiste regio’s van het land. Gijzegem is een landelijke gemeente in de Denderstreek. Vanuit het appartement bereikt u makkelijk verschillende prachtige wandel- en fietsroutes in de buurt. Deze appartementen zijn dus uitermate geschikt voor jong en oud! Show all Show less

Financial details

Price From
€ 227.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
13 m²
Surface bedroom 2
7 m²
Livable surface
81 m²
Furnished
No
Surface of living-room
26 m²
Cellar
Yes
Garage
No
Kitchen equipment
Super equipped
Surface kitchen (m²)
7 m²
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Elevator
Yes
Floor of appartment
1
Orientation of the front facade
South
Terrace
Yes
Surface terrace
6 m²
Sewer Connection
Yes
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 27/11/2020 05:16
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Gijzegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!