LOADING...

Flat - Apartment for sale in Aalst (RAP74283) Online

€ 208.600
Get address Pierre Corneliskaai 28
9300 Aalst
Map
Immovlan reference: RAP74283
Seller's reference: 2313824

Bedroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Kwalitatief wooncomfort en veiligheid zijn dé sleutelwoorden voor onze assistentiewoningen in Pier Kornel: alle appartementen zijn voorzien van 1 of 2 slaapkamers en zijn volledig aanpasbaar naar je wensen. Naast noodknoppen in elke kamer en rolstoeltoegankelijkheid, bieden we je ook indien nodig uitgebreide zorg- en comfortdiensten aan. Contacteer ons en ontdek ons volledig aanbod. Deze assistentiewoning (C0.2) met een totale oppervlakte van 64 m² heeft 2 slaapkamers, een terras van 14 m² en je hebt de mogelijkheid om een berging of autostaanplaats aan te kopen. Vermelde prijs is exclusief kosten en autostaanplaats/berging.Deze assistentiewoningen behoren tot Pier Kornel: een nieuwe woonbuurt aan de oever van de Dender, op een boogscheut van het centrum van Aalst. Pier Kornel is een mix aan wooneenheden. Van gezinswoningen en appartementen tot assistentiewoningen, er is voor ieder wat wils. En daar stopt het dan ook niet: Een collectieve tuin, winkels, gemeenschapsvoorzieningen en zelfs een brasserie, aan alles werd gedacht.Dit project wordt ontwikkeld door Matexi i.s.m. Revive. Interesse? Contacteer vrijblijvend onze sales consultants: Jeroen - Matexi op Tel 0478 29 08 30 en Astrid - Revive op Tel 0475 78 42 27 . Show all Show less

Financial details

Price
€ 208.600
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
1
Garage
No
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/10/2020 06:58
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Aalst ?
Receive an email as soon as there's a new property available!