LOADING...

Flat - Apartment for sale in Lebbeke (RAW86411) Online

From € 287.500
Get address Kapellenstraat 65
9280 Lebbeke
Map
Immovlan reference: RAW86411
Seller's reference: 1800312

Bedroom(s)
2
Livable Surface
94 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
41 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit exclusieve nieuwbouwappartement in Denderbelle wordt u te koop aangeboden door Access Estate. Voor meer info of een bezoek bel uw vastgoedkantoor op Tel 0468/19.11.62 of mail Contact. Het is mogelijk hier aan te kopen aan een voordelig BTW-tarief van 6%! Contacteer uw makelaar Jonas voor meer info. Dit 2-slaapkamerappartement met groot terras (40m²)  op de eerste verdieping omvat een private (!) inkomhal, een ruime leefruimte met volledig ingerichte, open keuken (inclusief alle toestellen), een bergruimte, een badkamer met lavabomeubel en inloopdouche, 2 ruime slaapkamers én een apart toilet. De kwalitatieve afwerking gebeurt in samenspraak met u. In nieuwbouwproject FELIX in Lebbeke staan innovatie en vooruitstrevendheid centraal. De architecten kozen voor een tijdloos en modern ontwerp met oog voor luxe, comfort en privacy. Het unieke design van de aangelegde tuinzones zorgt voor ademruimte en visuele rust. Ook de appartementen worden ontworpen met de natuur in het achterhoofd: ze zijn energiezuinig en milieubewust. Bovendien brengen de grote raampartijen veel natuurlijk licht binnen. Een grote troef hier is dat alle appartementen voorzien zijn van een eigen private toegang. Er zijn dus geen gemeenschappelijke delen zoals inkomhal of lift, wat ook de maandelijkse syndic kosten ten goede komt. Daarnaast is dit project bereikbaar via een private en rustige wegenis, waarlangs bewoners ook kunnen parkeren. Zo zijn alle appartementen vlot bereikbaar. Om de fiets als vervoermiddel een duwtje in de rug te geven, wordt ook een grote fietsenstalling voorzien op de site, met plaats voor 34 fietsen. Dit appartement vormt een prachtig totaalplaatje, een oase van comfortabele luxe met oog voor de natuur. Ontdek het nu zelf! Maak snel uw afspraak met Jonas via  Tel 0468/19.11.62 of mail Contact. Show all Show less

Financial details

Price From
€ 287.500
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Build Year
2019
Number of bedrooms
2
Livable surface
94 m²
Garage
No
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Floor of appartment
1
Number of facades
2
Number of floors
1
Terrace
Yes
Surface terrace
41 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 18/05/2021 09:07
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Lebbeke ?
Receive an email as soon as there's a new property available!